torstai 28. elokuuta 2014

Sana virvoittaa!

Rakas Lähimmäiseni, oletko kokenut, kuinka Jumalan Sana virvoittaa väsyneen vaeltajan? Mummille sattuu usein väsymyksen hetkiä. Silloin on hyvä ottaa Raamattu käteen ja lukea ilosanomaa. Tänä aamuna Sanan aika ohjaa meidät seitsemänsadan vuoden taakse ennen Jeesuksen syntymää. Jesaja ennustaa Jeesksesta. Hän kutsuu armoliittoon. Hän puhuu Jumalan sanan voimasta. Tämän päivän kehoitus kuuluu: "Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on." jae 6.

Kun luin koko luvun Jesaja 55, Pyhä Henki virvoitti väsyneen. Ilo Isän voimasta ja läsnäolosta auttoi nousemaan vuoteesta ja kirjoittamaan Sinulle tämän päivän sanan, että Sinäkin virvoittuisit! Kuule, kun Isä itse puhuu Sinulle Jesajan suulla, ja ihmettele Sanan voimaa: "Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra. Vaan niin paljon korkeampi kuin taivas on maata, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne, ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne. Sillä niinkuin sade ja lumi, joka taivaasta tulee, ei sinne palaja, vaan kostuttaa maan, ja tekee sen hedelmälliseksi ja kasvavaksi, antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän, niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee; se ei tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin."

Kiitos, rakas Jumala, että olet meidät omaksesi ottanut Jeesuksen ristintyön tähden! Kiitos sanasi virvoittavasta voimasta! Aamen.

 Tänä aamuna, 28.8.2014, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mummi uskolisuudestasi, kun jaksat lukijoita Jumalan Sanalla virvoittaa!
Juuri eilen viivyin tuon samaisen Jesajan luvun äärellä oikein tarrautuen sen sanomaan ja lupauksiin.
Jeesus kaikessa väkevyydessään olkoon kaikkien kanssa.
Herra! Varjele Isänmaamme, varjele Israel. Varjele Ukrainassa ja kaikkialla yhä lisääntyvien kriisipesäkkeiden keskellä!

t. yx waari

pau kirjoitti...

Ilman minua te ette voi mitään tehdä, sanoi Jeesus. Niin se on. Sanallaan hän meitä vahvistaa ja antaa voimaa päivään.

Tänään ajattelin sinua kovasti, kun ajoin kotisi ohi hakiessani auton korjaamosta. Kiitos esirukouksista <3

mummi kirjoitti...

Rakas yx waari, ilo muistaa teitä kaikkia herätessä ja yhtyä rukousyhteyteen kaikkien suurten ja pienten asioiden puolesta. Jumalalla on suuri perhe! Me voimme liikuttaa Isän kättä, koska Jeesus puolustaa meitä ylösnousemusvoimalla! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Paula, olisit tehnyt minut iloiseksi, jos olisit tullut käymään! Tervehditään toisiamme, me Jumalan lapset! Mummi