keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Jeesuksen nimessä

Rakas Lähimmäiseni, herään kello kolme ja muistan esirukouspyynnön, joka jäi sydämelleni eilen raamattupiirissä. Pienten lasten äiti sairastaa rintasyöpää. Herra auta ja armahda! Raamattupiirissä luettiin Jeesuksen lupaus: "Totisesti, totisesti minä sanon teille; jos te anotte jotakin isältä, on hän sen teille antava minun nimessäni. Tähän asti te ette ole anoneet mitään minun nimessäni; ankaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen." Joh. 16.23-24. Tähän Jeesuksen sanaan vedoten me piirissä rukoilimme.

Juha Vähäsarja puhuu tänään rukouksesta: "Tunnustakaa siis syntinne toisillenne ja rukoilkaa toistenne puolesta, jotta parantuisitte. Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan." Jaak.5:16.

"Monet uskovat rukouksen voimaan, mutta unohtavat, että uskon kohteena on Jeesus eikä itse rukous. Rukous tarkoittaa vain hätänsä tuomista Jumalalle, ei muuta. Rukous ei paranna, pelasta tai tee muutakaan ihmeellistä. Jeesus pelastaa, parantaa ja kuulee hätämme. Jostain syystä, jota emme tiedä, Jumala on kuitenkin sitonut ihmisen auttamisen rukoilemiseen. Hän kehoittaa rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja lähestymään asioinemme rohkeasti Jumalan armoistuinta. Jumala kuulee vanhurskaan, hänelle kuuluvan, rukouksia mielellään. Siihen perustuu rukouksen voima, ei ihmiseen itseensä."

Rakas Taivaallinen Isämme, Jeesus on tuonut meidät Sinun lapsiksesi. Kiitos, Jeesus, että annat nimesi sinetiksi rukouksillemme, kun viemme ne Isän eteen. Sinulla, Jeesus, on ylösnousemusvoima, Sinä olet Isän oikea käsi, Sinä olet ymmärtäjämme ja auttajamme! Kuule, Isä, kun huudamme nuoren äidin puolesta, pranna hänet, Jeesuksen nimessä! Pyhä Henki, kosketa! Sinä, Jeesus, tunnet meidät kaikki, jotka tänään Isän edessä pyyntöinemme olemme, puolusta nimessäsi asiaamme, Isä auta! Tapahtukoon Sinun hyvä tahtosi kohdallamme. Aamen.

Tänä aamuna, 17.9.2014, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluan myös rukoilla tämän nuoren äidin paranemisen puolesta,ja tämän lapsen,että hän saa pitää äitinsä.

"Myös äiti"

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Anonyymi rukousyhteydestä. Uskon, että moni muukin rukoilee. Tällä äidillä on kolme lasta, rukoillaan heillekin turvaa! Jeesus auta! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi,luin tekstisi huolimattomasti.Tottakai rukoilen heille kaikille Taivaan Isän varjelusta.
"Myös äiti"

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi,luin huolimattomasti tekstisi. Tottakai rukoilen heille kaikille Taivaan Isän varjelusta.
"Myös äiti"