lauantai 20. syyskuuta 2014

Jumalan Sana on lääke

Rakas Lähimmäiseni, herään tyyneen,syyshämärään lauantaiaamuun. Kaupungin valot valaisevat taivaanrannan, mutta keskitaivaalla näkyy jo muutamia tähtiä. Eilen aamulla iso parvi lihavia varpusia ilmestyi alppiruusujen oksille. Ne tulivat ilmoittamaan, että aloitahan mummi syysruokinta! Olivat hieno näky, mutta en ehtinyt kuva. Tänään yritän uudelleen, että Sinäkin näkisit mummin pihakaverit!

Eilen illalla ystävä tuli luokseni. Ilo kuulla kesän kuulumisia, ilo tavata pitkästä aikaa! Sitten luimme efesolaiskirjettä. Sana siunasi meidät ihmeellisellä rauhalla. Kivistävät hartiat rentoituivat. Huomasimme, että Jumalan Sana on lääke koko meidän ruumiillemme.

Paavali kertoo, kuinka hän tavattuaan Jeesuksen Kristuksen, tuli Pyhän Hengen kautta tuntemaan  Kristuksen koko salaisuuden ja sai tietää, että Jumalan armon taloudenhoidon kertominen meille on annettu hänen tehtäväkseen. Ef.3:14-21, luemme kuinka sydämeenkäyvästi Paavali puhuu meille Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen työstä ja rukoilee, että Pyhä Henki sen meillekin kirkastaisi:

"Tämän vuoksi minä notkistan polveni Isän eteen, hänen, jonka asemaa jokainen Isän ja lapsen suhde taivaassa ja maan päällä kuvastaa. Rukoilen, että hän sanomattomassa kirkkaudessaan hengellään vahvistaisi ja voimistaisi teidän sisäistä olemustanne. Näin Kristus asuu teidän sydämissänne, kun te uskotte, ja rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja. Silloin te kykenette kaikkien pyhien pyhien kanssa käsittämään kaiken leveyden, pituuden, korkeuden ja syvyyden, ja voitte tajuta Kristuksen rakkauden, joka ylittää kaiken tiedon. Niin Jumalan koko täyteys valtaa teidät. Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin me osaamme pyytää tai edes ajatella, olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa  kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti. Aamen"

Kiitos, Isä, Jeesuksesta, Vapahtajastamme, Parhaasta Ystävästämme ja Auttajastamme!  Jeesus, olet meille koko elämä! Aamen.

Tänä aamuna, 20.9.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: