torstai 18. syyskuuta 2014

Jeesus parantaa

Rakas Lähimmäiseni, vuosi loppuu! Sen näkee siitä, että Sanan ajassa on enää vähän lehtiä oikealla puolella. Paljon sivuja on käännetty jo tämän vuoden aikana. Ja tuntuu, että uusivuosi oli äsken. Aika kiitää! Ja mummi yrittää pysytellä mukana. Kiitos, Isä, että voimistat hiekot polvet ja annat kädestäsi jokaisen uuden päivän. Herra Sinutkin, Lähimmäiseni, tänään päivääsi lähettää ja siunaa läsnäolollaan, kun sitä pyydät Jeesuksen nimessä!

Sanan aika ohjaa meidät Markuksen evankeliumin loppuun, Jeesuksen seuraan, näkemään, kuinka Hän
kohtaa kuuron lähimmäisen. Markus 7: 32-47: " Ja hänen tykönsä tuotiin kuuro, joka oli melkein mykkä, ja he pyysivät häntä panemaan kätensä hänen päälleen. Niin hän otti hänet erilleen kansasta, pisti sormensa hänen korviinsa, sylki ja koski hänen kieleensä ja katsahti ylös taivaaseen, huokasi ja sanoi: "Effata", se on aukene. Niin hänen korvansa aukenivat ja hänen kielensä side irtautui, ja hän puhui selkeästi. Ja Jeesus kielsi heitä siitä kenellekään sanomasta; mutta mitä enemmän hän kielsi, sitä enemmän he julistivat. Ja ihmiset häämmästyivat ylenmäärin ja sanoivat: "HYVIN HÄN ON KAIKKI TEHNYT; KUUROT HÄN SAA KUULEMAAN JA MYKÄT PUHUMAAN".

Tänäänkin Jeesus on kaikkien omiensa sydämessä Pyhän Hengen kanssa valmiina kuulemaan meidän tarpeemme ja auttamaan! Jeesus rauhoittaa levottomat ajatukset ja sanoo: "Älä pelkää, minä olen sinut nimeltä kutsunut. Sinä olet minun." Syntiseksi itsensä tuntevan Jeesus pesee puhtaaksi pyhän verensä voimalla ja sanoo: "Mene, äläkä tästedes syntiä tee". Jeesus antaa sydämeen rauhan, ajatella uudelleen päivän haasteita. Kun tiedät, että Jeesus on mukanasi, kaikki on halpompaa. Saat olla pystypäin oma itsesi. Uskallat tervehtiä vaikka presidenttiä!

Rakas Jumala, kiitos, että lähetit Jeesuksen sydämemme valtiaaksi. Kiitos, Jeesus, että annat voimasi voimattomalle.  Kiitos, Jeesus, että parannat tänäänkin sairaita ja annat meille turvallisuuden ja toivon. Aamen.

P.s. Nyt vasta huomaan, että otin viime viikon torstain tekstin. Antakaa mummille anteeksi, tekevälle sattuu! Tapaammeko tänään Lähimmäisillassa Pienessä seurakuntasalissa klo 18.00? Tervetuloa!

Tänä aamuna, 18. 9. 2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: