lauantai 6. syyskuuta 2014

Luja kutsumus

Rakas Lähimmäiseni, tämän syyskuisen lauantain aamu avautuu sumuisena, kylmä ja lämmin taistelevat, niinkuin monet kansatkin taistelevat tässä murheen maailmassa. Jeesus, Sinä rauhan ruhtinas, Sinä tuot rauhan sydämiin, tee se hyvä työsi kansojen johtajien sydämissä, että he valitsisivat rauhan sodan sijaan. Herra siunaa nyt sodissa kärsiviä lähimmäisiämme!

Juha Vähäsarja kertoo tänään, kuinka pysytään oikealla tiellä tässä valintojen maailmassa: "Pyrkikää siis veljet, yhä innokkaammin tekemään lujaksi kutsumuksenne ja valintanne." 2 Piet.1:10.

Miten kutsumus voidaan tehdä lujaksi? Siihen on vain yksi tie: uskomalla, että Jumalan sanan lupaukset koskevat meitä itseämme. Tutkimalla sanaa ja käymällä säännöllisesti ehtoollisella. Kukaan ei jaksa yksin ilman evankeliumia ja uskovien yhteyttä. Vain niiden avulla voidaan pysyä  Jeesukseen oksastettuna.
On lohdullista muistaa, että me emme ole itse itseämme kutsuneet tai valinneet Jeesusta herraksemme. Päinvastoin Jeesus on kutsunut ja valinnut meidät. Ja hän, joka kutsui, pitää meidät tiellä kotiin saakka.
Kulkiessamme sinne, mihin Jeesus avaa edeltä oven, voimme vahvistua kutsumuksessamme. Saamme nähdä Jumalan ihmeellisen huolenpidon meitä kohtaan."

Mummi sanoo aamen, tänä aamuna. 6.9.2014, rakkaudella.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Näin on.
Kiitos sinulle mummi.
Siunattua viikonloppua.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitos mukanaolosta! Herra kanssanne! Mummi