tiistai 9. syyskuuta 2014

Saaja auttaa antajaa.

Rakas Lähimmäiseni, hyvää aurinkoista päivää toivotan Sinulle lukijani, ja reippaita kävelykenkkejä! Sanan aika kehottaa tänään: "Opettakaa lapsennekin elämään oikein ja auttamaan köyhiä, pitämään Jumala mielessä ja aina ylistämään hänen nimeään kaikin voimin ja sydämen pohjasta," Tob. 14:8-9.

Herättyäni kiitin Jumalaa vaasalaisista ystävista, Karinista ja muista hyväntekijöistä, jotka vievät kaupoista saamaansa ruokaa nälkäisille lähimmäisille. Monen perheen päivä kirkastuu, kun jääkaappiin tulee ruokaa, josta valmistaa ateriat perheelle. Muista, Sinä, ruoan saaja, että Jumala, meidän Taivaallinen Isämme, on tämän ruoka-avun tuojat luoksesi lähettänyt. Hän antaa meille tämän päivän, "Hänessä me elämme, liikumme ja olemme." Kiitä, Isää, Jumalaa, niin Hän siunaa Sinua! Mummi on huomannut, että kiitos on siunauksen siemen.

"Kiitos suuren kuninkaan, joka siunaa kirkkoaan lahjoin lukemattomin, erilaisin antimin. Kristus itse päälle maan kaiken tuli jakamaan. Kuolemallaan antoi hän maailmalle elämän. Herran suuna käsinä vaellamme yhdessä, että kaikki maailma voisi Isään uskoa. Yksin emme työtä tee, toinen toista tarvitsee. Tuomme vaihtopäydälle lahjamme ja puutteemme. Tässä valtakunnassa heikot ovat vahvoja, sairas terveen parantaa, saaja auttaa antajaa. Täällä tieto viisaus, kaikki taito, rakkaus, kätketty on Kristukseen, aarteeseemme yhteiseen. Elämän saa lahjaksi, jos sen antaa alttiiksi. Siemen maahan haudataan tähkäpäiksi kasvamaan. Virsi 428.

Tänä aamuna, 9.8.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siunaus aurinkoiseen päivääsi! kiitollisena Herralle tästä sinun blogilöydöstä. todella ihanaa tekstiä saa lukea. Koen, että Taivaan Isä käyttää sinua kanavana tuoda iloa ja lohtua meille lapsilleen. minäkin olen köyhyyttä ja nälkää nähnyt, apuakin Herralta saanut.tälläkin hetkellä olen velkavankeudessa.
koen tekstisi ihanasti orvon sydäntäni lämmittävänä. Äitini olen menettänyt jo 18 -vuotiaana moniin sairauksiin ja omaa mummoani en koskaan elossa tavannutkaan. Joten ihanasti koen lempeää Herran armon ja rakkauden balsamia sydämelleni teksteistäsi, nettimummi. Alan seuraamaan päivittäin blogiasi. Toivotan sinulle terveyttä ja iloisia yllätyksiä tähän päivään. Herraan suojassa ja lämpimällä kämmenellä. terv. kanssamatkaaja 55v. Mari

mummi kirjoitti...

Rakas Mari, iloitsen aiitä, että Isä on siunannut Sinua minun blogini kautta. Herra on voimallinen ja väkevä! Hän antaa vanhalle mummillekin raamatunkohtia ja sanoja, jotka voivat koskettaa. Sinä rohkaisit minua sanoillasi. Haluan olla mummisi, kun omasi on jo Taivaan kodissa. Mummi. airiinkeri@gmail.com