tiistai 30. syyskuuta 2014

Jumala tahtoo

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla kuuntelin Matti Vuolanteen väkevää julistusta aiheesta Jumala tahtoo! Minusta se oli sytyttävä ja vapauttava saarna. Me kaikki Isän lapset rukoilemme, että kaikki meidän rakkaamme, koko sukumme ja ystävämme löytäisivät Vapahtajansa. Se riittää! Jumala tahtoo, että kaikki ihmiset palastuvat. HÄN SEN TEKEE! Hän kutsuu jokaista yhteyteensä, Hän antaa 2-3 etsikkoaikaa. Jeesus puhuttelee ja ihminen tulee tuntemaan totuuden; että Jeesus Kristus on Herra! Jeesus antaa jokaiselle TODELLISEN ELÄMÄN Pyhän Jumalan yhteydessä!

Matti Vuolanne luetteli ainakin neljä raamatunkohtaa jossa sanottiin, että "Jumala haluaa kaikkien ihmisten pelastuvan. Raamatunsankirjasta löysin tämän: 1 Tim. toinen luku alkaa näin: "Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan ja pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista JUMALALLE, MEIDÄN VAPAHTAJALLEMME, JOKA TAHTOO, ETTÄ KAIKKI IHMISET PELASTUVAT JA TULISIVAT TUNTEMAAN TOTUUDEN. Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen KRISTUS JEESUS, JOKA ANTOI ITSENSÄ LUNNAIKSI KAIKKIEN  EDESTÄ, josta todistus oli annettava aikanansa, ja sitä varten minä olen saarnaajaksi ja apostoliksi asetettu - minä puhun totta, en valehtele - pakanain opettajaksi uskossa ja totuudessa."

Joh.3:16, pienoisevankeliumi sanoo Jumalan tahdon lyhyesti: "SILLA NIIN ON JUMALA MAAILMAA RAKASTANUT, ETTÄ HÄN ANTOI AINOKAISEN POIKANSA, ETTEI YKSIKÄÄN, JOKA HÄNEEN USKOO HUKKUISI, VAAN HÄNELLÄ OLISI IANKAIKKINEN ELÄMÄ"

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä rakastat kaikkia ihmisiä ja että meillä kaikilla on paikka Sinun sydämelläsi! Aamen

Tänä aamuna, 30.9.2014, rakkaudella Mummi
Ei kommentteja: