sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Jeesus parantaa


Rakas Lähimmäiseni, Herra siunatkoon Sinun lepopäiväsi! Tämän sunnuntain aihe on kiitollisuus. Muistammeko me kiittää? Me saamme Jumalalta kaiken, mitä meillä on. Ensimmäinen ja tärkein on se, että saimme herätä tähän aamuun. Elämämme on Jumalan lahja! Kiitos, Isä, elämästä!

Tänään kohtaamme Jeesuksen Jerusalemissa, lammasportin luona, Siellä on myös murheellinen halvaantunut mies. Hän on toivonut 38 vuotta, että hän saisi parantua, mutta hänen voimansa eivät ole riittäneet. Muut ehtivät aina ennen häntä Betesdan lammikkoon silloin, kun vesi oli liikutettu. Nyt Jeesus näki miehen ja kysyi häneltä: "Tahdotko tulla terveeksi?" Ja Jeesus sanoi miehelle: "Nouse, ota vuoteesi ja käy". Mies nousi heti ja tuli terveeksi. Mutta se päivä oli sapatti. Juutalaiset kielsivät miestä kantamasta vuodettaan ja alkoivat vihata Jeesusta, koska hän paransi mieten sapattina.

Sanan ajan rukous: " Herra, suo että koskaan emme ottaisi itsestäänselvyytenä sitä, mitä meillä on. Kaikki on lahjaa, elämä, läheiset ihmiset, työmme, kotimme, kaikki mitä rakastamme. Emme voisi hengittää yhtään henkäystä ilman sinun antamaasi elämää. Myös usko on lahjaa sinulta. Herätä meidät kiittämään. Auta meitä, jotta emme koskaan unohtaisi, mitä hyvää sinä olet tehnyt."

"Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti", Psalmi 136:1

Tänä aamuna, 21.9.2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: