tiistai 16. syyskuuta 2014

Lapsen kanssa


Rakas Lähimmäiseni, eilen sain aikamoisen piristysruiskeen, kun ystävät toivat ekaluokkalaisensa otto-mummin hoitoon. Mikä ilo onkaan toimintaa täynnä oleva lapsi, joka on saanut olla muutaman päivän ekaluokalla! Voileipää syödessä mummi kuuli, että koulussa on kivaa! Kaverien kanssa leikitään kaikenlaista. M-kirjaimen oppiminen on ihanaa, kun oma opettaja sitä esittelee, vaikka tyttö on lukenut jo vuosia! Kaikki kiinnostaa, mutta eniten telinevoimistelu! Ensin rakennettiin 50 vuotta vanhoista legoista hieno viisikerroksinen koulubussi. Pihalle päästyämme mummi yritti ottaa kuvaa juoksevasta tytöstä, mutta tuli vain jalka tai letti kuvan reunaan. "Ota nyt kuva, minä esitän", ehdotti lapsi, ja jo pysyi juoksija kuvassa. Kiitos ystävät virkistävästä iltahetkestä!

Ei ihme, että Jeesuskin rakasti lapsia! Hän sanoi: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. Totisesti minä sanon teille, joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle." Mark. 10: 14-15.

Jeesus osoitti meille maailman murjomille aikuisille, kuinka avoin ja vastaanottavainen lapsi on. Hän asetti lapsen esikuvaksemme. (M-kirjain on hyvin kiinnostava, kun oma opettaja sitä esittee.) Jeesus esittelee meille Taivaallisen Isämme. Jeesus on ovi Jumalan valtakuntaan ja iankaikkiseen elämään. Jumalan valtakunta on sisällisesti meissä. Jeesus pesee sydämen puhtaaksi synneistä ja antaa rauhan, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Jeesus on lasten ystävä. Rakastetaan ja suojellaan mekin kaikkia lapsia!

Rakas Taivaallinen Isä, suojele ja varjele kaikkia koululaisia koululuokissa, välitunneilla ja koulutiellä, että he saisivat kasvaa terveiksi aikuisiksi. Aamen.

Tänä aamuna, 16.9.2014, rakkaudella MummiEi kommentteja: