torstai 30. huhtikuuta 2015

"Ahdas portti on Jeesus itse."

Rakas Lähimmäiseni, on Vapun aatto, on kevät, nuoret ja vanhat iloitsevat, lämpö voittaa pohjoistuulen! Herra siunatkoon ja varjelkoon meitä näinä juhlapäivinä!

Lohduta, Jeesus, kaikkia, jotka surevat! Hoida sairaita! Vahvista ahdistuneita ja epävarmoja, anna usko Sinun nimeesi ja voimaasi, Herra Jeesus!

Juha Vähäsarja puhuu meille Jeesuksesta: "Menkää ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se via kadotukseen. Miten ahdas onkaan se portti ja kapea tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen! Matt. 7: 13-14.

Ahdas portti on Jeesus itse. Vain hänen kauttaan voi päästä taivaaseen, muut tiet vievät helvettiin. Avara tie voi näyttää houkuttelevalta, järkevältä, inhimilliseltä. muita ymmäärtävältä. Avara tie voi olla täynnä uhrauksia, yleisen hyvän tekoja, kaukana olevien auttamista. Se voi olla sankarillista taistelua oikeudenmukaisuuden puolesta.
Mutta mikään muu ei auta ihmistä taivaaseen, kuin evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta. Vain Jeesus antaa syntejä anteeksi. Vain Jeesuksella on valta päättää ihmisen iankaikkisesta kohtalosta. Siksi Jeesus sanoo , ei vain tien näyttäjä, vaan itse tie.
Tie on kapea, mutta varma ja vakaa. Vaikka koko maailma sortuisi, se kantaa taivaaseen asti jokaisen, Sinutkin.

Rakas Jeesus, kiitos, että Sinä autat ja armahdat meitä syntisiä! Kiitos, että olet meille tie, totuus ja elämä! Aamen

Tänä aamuna, 30.4.2015, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Hyvää vappua myös sinulle! Lunta ja räntää sataa, mutta kyllä se kevät sieltä tulee.

mummi kirjoitti...

Hyvää vappua Sinullekin Anneli A! Hyviä kasvusäitä puutarhaasi! Mummi