lauantai 2. tammikuuta 2016

Jeesus-nimessä on voima.

Rakas Lähimmäiseni, Sinä ja minä olemme onnellisia, kun parhain ystävämme on Jeesus! Jeesus on täynnä armoa ja totuutta. Hän armahtaa, Hän rakastaa jumallisella rakkaudella ja Hän osoittaa meille tien mitä kulkea joka aamu. Jeesus välittää rukouksemme Isälle ja siunaa Jumalan Sanan henkemme ravinnoksi! Ystävät, avataan aamulla Raamattu ja kohdataan Jeesus.

Jeesus- nimessä on voima! Jumala ilmoitti enkelin kautta Marialle, että lapselle on annettava nimi Jeesus. Jeesus on vapahtava kaikki ihmiset synnin orjuudesta ja antava heille Isän lapseuden ja iankaikkisen elämän. Tänäänkin Jeesus kutsuu Sinua ja minua tätä armoa omistamaan! Useimmat meistä on kastettu lapsena Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, mutta emme ole ymmärtäneet   kasteen merkitystä.

Virsikirjassamme oli ennen virsi, joka, joka alkoi sanoilla: "Kun kristityn on nimi mulla, tee minut siksi todella." Nyt sitä en löydä. (Pirjo K löysi! se on 409, laulathan senkin!) Lauletaan tänään virsi 299 rukouksena Isälle kiittäen;

"Ei mikään niin voi virvoittaa, en muusta iloani saa, ei autuutta saa suurempaa, kuin minkä Jeesus lahjoittaa. En lepoa mä löytänyt, en muusta mistään tyyntynyt, ennenkuin löysin aartehen, ystävän Herran Jeesuksen. Valmisti kuuliaisuuden, aukaisi oven autuuden Jumala meille Pojassaan, kun antoi hänet kuolemaan. On ainut neuvo huonolle, on ainut turva heikolle, ja ainut meillä puolustus, Jeeuksen esirukous. Muu vaivoissa ei lohduta, ei auta kuolon tuskissa, ei päästä alta murheiden, kuin läsnäolo Jeesuksen. Ainoa anteeksantamus, ainoa synnin sovitus ja ainoa tie armohon Jeesuksen risti yksin on. Maailman viettelyksistä, kiusauksista synneistä ainoa ompi pelastus, Jeesuksen suuri rakkaus. Ainoa tosi viisaus ja ainoa vanhurskaus, ainoa puhdas pyhitys on Vapahtajan yhteys. Muut kuollessa ei rauhaa saa, ei kestä Herran kunniaa, ei pysy eessä Jumalan kuin seuraajat vain Karitsan." Kiitos, Jeesus!
Jeesuksen siunaamaa vutta 2016 Sinulle, Lähimmäiseni, ja perhekunnallesi!

Tänä aamuna, 2.1.2016, rakkaudella Mummi.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Virsi jota etsit on 409 Suo Jeesus paras opettaja. Googlettamalla löysin. Siitä viimeinen säkeistö alkaa noilla sanoilla. Kansakoulussa veisattiin tätä virttä usein aamuhartauksissa. Nythän ne ovat aamunavauksia.
Terv. Pirjo K

mummi kirjoitti...

Rakas Pirjo K, kiitos, kun keksit! Voimme nyt kaikki katsoa sen virren ja laulaakin! Sekin on hieno virsi! Kun meidöt on Jeesuksen nimeen kastetut, seuratkaamme häntä! Se on viisautta! Mummi

sylvi kirjoitti...

Ihana virsi
Kiitos toivotan myös sinulle Jeesuksen siunaamaa vutta 2016-

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, kiitos, että olet! herra antakoon teille kaikille siunatun tulevan vuoden! Mummi