lauantai 16. tammikuuta 2016

Kristityn hengitys.

Rakas Lähimmäiseni, kolmelta herään virkeänä! Taivas on pilvessä. Pakkasta on 11,5 astetta. Puhtaassa lumessa jänis on  hypännyt sinne tänne. Lämpimikseenkö? Kohta mekin lähdemme tuonne pakkaseen, kukin asioillemme. Herra siunaa meidän kaikkien matkat!

Tähän aamuun Jorma Laulaja puhuu levähtämisestä. Me kaikki kaipaamme lepoa. Kuullaan Jorma Laulajaa:

"Kristityn hengitys. Jumala, minulta meni kauan, ennen kuin käsitin, että elämän pakkotahti kuluttaa ja tekee henkisesti tyhjäksi niin kuin suuren kaupungin ruuhka. Tiedän periaatteessa, että työn ja rasituksen väliin kuuluu levähdys, niin kuin sisäänhengitystä seuraavat pieni pysähdya ja sitten uloshengitys. Tämän tiedän, mutta osaan vasta ulospuhallusta.

Herra, tahdon opetella Kristityn hengitystä: kuuntelemista, itseni kokoamista ja paikkani määrittämistä kaiken syvyydessä ja korkeudessa.

Hiljene sieluni, Jumalan edessä! Hän antaa minulle toivon. Hän on kallio, hän on minun palastukseni, hän on linnani, minä en horju. Ps.62:2-8."

Rakas Jumala, yksin kulkiessamme meitä paleltaa Suomen talvessa. Tule lämmöksemme! Varusta meidät Jeesuksen Kristuksen rauhalla, niin hengitämme vapaasti, kristityn hengitystä! Aamen.

Tänä aamuna, 16.1.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Pekka Niemi kirjoitti...

Kristityn hengitys. Hyvä ja tärkeä asia ja muistutus. Mennään,tehdään ja ollaan levosta käsin. Siunausta mummin ja jokaisen lukijan viikonloppuun ja elämään.

mummi kirjoitti...

Kiitos, Pekka, rakas siunauksentoivotuksentoivotuksestasi. Kaikki olemme Isän kädessä. Mummi