torstai 21. tammikuuta 2016

Taivastoivo.

Rakas Lähimmäiseni, onko Sinulla ollut joskus taivasikävä? Mieheni poismenon jälkeen minulla oli kauan taivasikävä. Ikävöin miestäni ja taivaassa uskon hänet tapaavani. Näinä päivinä on ollut vaikeuksia laskujen maksussa tämän ihmekoneen kanssa. Piti ihan vetistellä ja huokaista: "Ota , Isä, minut luoksesi turvaan laskuilta!" Heikko, tyhmä mummi!

Taivas on meidän määränpäämme. Jeesus on lunastanut meille iankaikkisen elämän Isän luona taivaassa. Pidetään se mielessä. Juha Vähäsarjalla on tänään Sana tähän liittyen:

"Jos olemme panneet toivomme Kristukseen vain tämän elämän ajaksi, olemme säälittävimpiä kaikista ihmisistä." 1 Kor: 15-19.

"Onko taivastoivo pakenemista tämän elämän murheista Jumalaan? Heikkoutta? Juuri sitä se on. Emme voi koskaan paeta parempaan paikkaan, kuin Jumalan luo. Sinne on jokaisen paettava ennen kuin aika päättyy, jos aikoo kerran olla taivaassa. Heikkoja me olemme jokainen, jos ei vielä, niin joskus. Kyse on vain siitä, mihin me heikkoutemme kanssa menemme.
Surkeinta on panna toivonsa tähän maailmaan. Se on vihollisen tarjoamaa ooppiumia. Joa taivaan toivo vaihtuu maailman rakastamiseksi, on se Paavalin mukaan kaikkein säälittävintä. Taivas on todellisuutta ja sen  todellisuuden tulee olla elävänä kristityn silmien edessä. Vain siten voimme rakastaa elämää vapaina, odottamatta siltä enempää kuin odottaa sopii."

Rakas Jeesus, kiitos, että annat meille tänäänkin synnit anteeksi ja rauhan sydämeen. Kiitos, että viet meidät Isän luokse taivaaseen, kun päivämme päättyvät!

Tänä aamuna, 21.1.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Mitä minä olen viime päivinä miettinyt, niin on tämä kaiken muuttuminen. Joka saralla tapahtuu muutoksia jatkuvasti; tekniikassa ja kaikessa muussakin... Se ahdistaa jonkin verran. Mutta päivä, ja hetki, kerrallaan. Varmaan ne sinunkin hankaluudet koneen kanssa järjestyvät.

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, mummi oli tosi turvaton, kun omassa pankissa ei autettu! Iltapäivällä löytyi kiireetön toimihenkilö toisaalta. Hän auttoi minut pulmasta. Herra tätä auttajaa siunatkoon! Epävarmuus ja muutokset lisäävät turvattomuutta. Muistetaan pysyä Jeesuksen turvissa. Hän ymmärtää ja auttaa meitä heikkoja! Mummi.