maanantai 5. lokakuuta 2009

Jeesus on toivomme

Lähimmäiseni, haluan kertoa sinulle, kuinka voimallisesti Pyhä Henki toimii tavallisten ihmisten elämässä tavallisena arkipäivänä. Olin työstä palaamassa, kun Herra kehotti minua poikkeamaan sädeosastolle katsomaan erästä ystävääni. Uskova sisar oli sairastanut syöpää jo vuosia. Kun menin ovesta sisään, hän oli levoton ja kivulias ja huusi tuskaisena: ”Airi, minä kuolen!” Silloin Pyhä Henki antoi minulle sanat: ”Etkö Sinä muista, että Jeesus lupaa, ettei kukaan, joka elää ja uskoo Häneen ikinä kuole!”Silloin minä näin Pyhän Hengen voiman! Ystävän ilme muuttui ja hän sanoi: ”Nyt minä muistan!” Hän kääntyi kyljelleen ja nukahti rauhalliseen uneen. Hän pääsi taivaan kotiin pian sen jälkeen, eikä tarvinnut enää kivun lievitystä. Jeesuksen armo kirkastui hänelle lähdön hetkellä!

Jumalalla on ylösnousemusvoima! Hän voi ottaa kivut pois. Hän voi parantaa ja Hän ottaa luokseen jokaisen, joka pysyy uskossa loppuun asti. Tiedän, että Sisar uskoi Vapahtajaansa, mutta sairauden aiheuttama tuska ja kipu veivät hänet epätoivoon. Huomasin, että sairas ihminen tarvitsee lähelleen lähimmäisen muistuttamaan siitä, että meillä on toivo Jeesuksessa Kristuksessa! Kun omat voimat ovat lopussa, on todella tärkeää vahvistaa sairaan uskoa Jeesukseen.

Kuka hyvänsä voi langeta pois uskosta kiusauksen hetkellä. Pietari muistuttaa lähellään olevia uskovia pysymään lujana uskossa: ”Pyrkikää siis, veljet, yhä innokkaammin tekemään lujaksi kutsumuksenne ja valintanne. Kun näin teette, ette koskaan lankea, ja niin te saatte avatuista ovista vapaasti astua meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen iankaikkiseen valtakuntaan. Tämän vuoksi haluan alati muistuttaa teitä näistä asioista, vaikka te ne tunnettekin ja pysytte horjumatta siinä totuudessa, joka teille on annettu. Mielestäni on paikallaan, että muistutan ja herättelen teitä niin kauan kuin vielä elän tässä maallisessa majassani”.

Uskon, että me kaikki Jeesuksen todistajat teemme hyvin, kun pidämme esillä ilosanomaa Jeesuksesta. Me haluamme todistaa lähimmäisillemme, että Jeesus, Vapahtajamme, on valmistanut meille iankaikkisen elämän. Hänessä meillä on tulevaisuus ja toivo!

Tänä aamuna, 5.10.2009, ilolla Mummi