keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Jumala loi

Näinä päivinä on käyty paljon keskustelua siitä, kuinka kaikki on saanut alkunsa. Ihmisviisaat ovat puolustaneet evoluutiota ja Jeesukseen uskovat ihmiset luottavat Raamatun luomiskertomukseen. Jokaisella on oma käsityksensä tästä asiasta. Minulle Jumala on antanut täyden varmuuden siitä, että Hän on antanut minulle elämän, ihmeellisen elämän! Hän on kutsunut minut omaksi lapsekseen Vapahtajani Jeesuksen Kristuksen armon kautta, elämään Pyhän Hengen johdatuksessa tavallisena mummina tavallista uskovan mummin elämää Suomessa, Vaasan kaupungissa.

Olen täysin varma siitä, että Jumala on minut luonut, niin kuin Sinutkin, Lähimmäiseni. Jo ennen uskoontuloani sain olla läsnä ruumiinavauksessa, kun vastasyntynyt lapsi oli kuollut. Patologi kertoi minulle sydämen ja keuhkojen yhteistyöstä, samalla kun hän tarkasti ne elimet. Hän selitti ruoansulatuksen kokonaisuuden, kun hän tarkasti mahalaukun, suolet, maksan ja haiman. Lapsen kaikki elimet olivat normaalit ja hormoonitoiminta oli mahdollinen, mutta hän kuoli sen vuoksi, että häneltä puuttuivat aivot. Tuo tapahtuma puhutteli minua voimakkaasti. Vain ääretön viisaus, Kaikkitietävä Jumala, voi rakentaa sellaisen Jumalan tahdosta toimivan ”koneiston” kuin ihmisruumis on. Kaikella on tarkoituksensa. Kaikki toimii täydellisesti, kun ihminen syntyy terveenä. Meillä on syytä kiittää Luojaamme siitä, että Hän on antanut meille elämän. Hän on antanut tämän päivän ja antaa aurinkonsa paistaa jokaiselle erottelematta. Onpa Hän vielä valmistanut meille kaikille pelastuksen Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa niin, että jos kuulemme Häntä, emme huku täällä synteihimme, vaan pääsemme Isän luokse Taivaaseen tämän elämän jälkeen. Niin paljon Kolmiyhteinen Jumala meitä ihmisiään rakastaa! Jumalan lapsina meillä on yhteys Isään. Voimme Todistaa elävän Jumalan läsnäolosta ja Hänen teoistaan. Uskotaan ja kiitetään!

”Jumala loi auringon, kuun ja järvet ja puut, ihmiset myös. Jumalan on taivas ja maa. Herraa me tahdomme kiittää. Herralle riemulla laulamme kiitosta. Herra, me kiitämme nimeäsi. Jeesukselle virtemme soi, hän kuolemallaan elämän toi. Luonamme hän täällä nyt on, Herraa me tahdomme kiittää. Herralle riemulla laulamme kiitosta. Herra, me kiitämme nimeäsi. Henkensä hän heikoille suo ja keskellemme lämpöä luo.Taivas jo on luonamme näin. Herraa me tahdomme kiittää. Herralle riemulla laulamme kiitosta. Herra, me kiitämme nimeäsi”. Virsi 135

Tänä aamuna, 7.10.2009, ilolla Mummi