torstai 5. marraskuuta 2009

Jumalan sota-ase

Rakas Lähimmäiseni! Herään kello neljä, nukuttuani neljä tuntia. Avaan tv 7 kanavan ja siellä alkaa ohjelma miehestä, joka on todellinen Jumalan sota-ase. Hänen nimensä on Markku ”kure” Tuppurainen. Savolaisella sulavuudella hän kertoi elämäntarinansa ja kehui Vapahtajaansa. Hän oli nuori poika, kun hänen äitinsä kuoli. Hän jätti isäpuolensa ja kotinsa ja lähti kadulle. Siellä hän joutui samaan kurimukseen, jossa kaverit jo olivat. Hänen nuori elämänsä oli tuhoon tuomittu ja hän yritti monesti itsemurhaa. Hän kertoi olleensa seitsemän vuotta vankilassa.

Mutta Jumala laski kätensä Markun päälle ja täytti voimalla hänen tyhjiönsä. Hän eli täydellisessä pimeydessä ja koki valtavan uudestisyntymisen, kun Jeesuksen valkeus tuli hänen elämäänsä. Nyt mies julistaa ilosanomaa Jeesuksesta ja tekee työtä vankien ja koululaisten keskuudessa. Hänestä kirjoitettu kirja ”Kure, yksinäinen susi” on hänellä mukanaan, kun hän kertoo Jeesuksesta, kaikkien syntisten Vapahtajasta ja toivosta, jonka Jeesus antaa jokaiselle, joka Häneen uskoo.Moni vanki on löytänyt Vapahtajansa Markun todistuksen kautta, toivottavasti nuoretkin kuuntelevat ilosanomaa hänen suustaan.

Markun todistus sytytti minutkin iloitsemaan Jumalan voimasta. Jospa mummikin joskus saisi voiman noin todistaa! Halusin kertoa tämän aamun löytöni Sinulle,Lähimmäiseni, ole siunattu! Kiitos Jumalalle, että Markun kaltaisia, elämänsä Jumalan valtakunnan sanoman julistamiseen antaneita miehiä ja naisia on lähetetty Suomen kouluihin. Monet nuoret elävät varmaan tänä päivänä tyhjiössä, kun eivät tiedä mitä uskoa, mikä on totta ja oikeaa. Kaikille, jotka haluavat muutosta elämäänsä kuuluu tänäänkin Jumalan sana: ”Avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua”. Psalmi 50: 15

Tänä aamuna, 5.11.2009, ilolla Mummi