maanantai 11. marraskuuta 2013

Herran sanojen kuulemisen nälkä.

Hyvää huomenta, rakas Lähimmäiseni!  Jaan kanssasi tämän aamun löydön! Kun avaan Raamatun, tulee silmiini runsaasti alleviivattu jae : "Katso päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan; en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän." Aamos. 8:11.

Tämän jakeen olen alleviivannut joskus raamattutunnilla. Tunnin pitäjän sanan olen kirjoittanut Raamatun lehdelle: "Kun elävä julistus loppuu, alkaa herätys!" Muistat varmaan, että Hilja Aaltonen sanoi, että herätys alkaa isosta kirkosta Suomessa. Loppuuko kirkoistamme elävän Sanan julistus? Herra tietää, kuinka Hän sen viimeisen herätyksen antaa!

Samalla raamattutunnilla olen kirjoittanut lehden sivuun: "Pyhä Henki vaikuttaa uskon. Jumala tekee sanan eläväksi." Tämän mukaan kaikkien sananjulistajien tärkeä tehtävä on pysyä lähellä Jumalaa, että Sana pysyy elävänä.

Rakas Jumala, Kiitos, että Jeesus lähetti opetuslapset julistamaan Sinun valtakuntasi ilosanomaa! Muistuta tämän päivän julistajille, että sanoma kirkossamme on edelleen sama. Kiitos, että Pyhä Henki antaa uskon ja luo yhteyden seurakuntiin. Kiitos rakas, Isä, siitä, että Jeesus elää tänäänkin ja armahtaa syntisiä, Sinun rakkauttasi kaipaavia ihmisiä, ja tuo heidät seurakuntaan. Aamen.

Tänä aamuna, 11.11.2013, rakkaudella Mummi.Ei kommentteja: