perjantai 22. marraskuuta 2013

Isä kaipaa luotujaan.

Rakas Lähimmäiseni, nyt se on tapahtunut! Maa on valkoinen kuin lumi. Se valaisee meidän aamumme ja iltamme. Näemme mihin astumme ja perässäkulkija näkee, missä olemme kulkeneet. Pian näemme, elääkö pupuja pihallamme.

"Valmistaudu kohtaamaan Jumalasi." Aamos 4:12. Tämä on Sanan ajan aamunavaus. Aamos 4 kertoo siitä, kuinka Jumala koettelee ihmisiä, että he ymmärtäisivät huutaa Jumalaa avuksensa. Jumala kaipaa omaa kansaansa Israelia ja jokaista luotuaan yhteyteensä.

Hän lähetti Poikansa Jeesuksen maailmaan pelastamaan meidät synneistämme. Jeesuksen Pyhä veri vuosi Golatan kummulle. Hän kuoli ja sovitti meidän syntimme, että me, jotka uskomme Häneen, voimme elää Jumalan lapsina Pyhän Hengen johdatuksessa. Jumala ottaa meidät sylihoitoonsa. Siinä on meidän turvamme!

Eräänä yönä näin unta, että olin suolla poimimassa karpaloita. Jokainen, joka on syyspakkasessa siellä ollut, tietää,kuinka kylmä siellä on. Unessa putosin suonsilmäkkeisiin ja taistelin sieltä ylös. Heräsin siihen, että sydämeni hakkasi, niinkuin eteisvärinässä ja hampaani kalisivat kylmästä. Tiesin, että sydämessäni oli tapahtunut jotain, mutta en jaksanut lähteä sairaalaan. Sanoin: "Isä, anna minun syntini anteeksi ja ota luoksesi, muuta en jaksa." Käärin itseni peitteisiin. Sitten nukahdin ja aamulla heräsin terveenä. Minun aikani lähteä ei vielä ollut. Isän syliin on turvallista nukahtaa, sillä Hänellä on meille lapsilleen koti taivaassa.

Kiitos, Rakas Jumala, että Sinä pidät meistä huolen!

Tänä aamuna, 22.11.2013, rakkaudella Mummi.

3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Ihana päästä Isän syliin kylmän ja ankaran taistelun jälkeen.

Täällä on myös maa valkosena.

Hyvää ja siunattua viikonloppua Sinulle♥

Anonyymi kirjoitti...

Mummi hyvä. Rukoilen puolestasi ja kiitän sinusta. Isä, Abba-Isä pitää sinusta huolen aina perille taivaaseen. Kuten jokaisesta, joka huutaa avuksensa Herran nimeä.
Ole vahvasti siunattu. Olet monelle siunaukseksi.

t. yx waari

mummi kirjoitti...

Rakkaat rukousystävät,Sylvi ja yx waari, eikö olekin hyvä elää Jumala-yhteyttä joka päivä? Aina voi jättää itsensä Isän syliin Jeesuksen armon varassa. Muuta ei tarvita! Jeesus meidät kotiin kantaa tai uuden päivän antaa! Mummi