lauantai 23. marraskuuta 2013

Sovintoveren suojassa.

Rakas Lähimmäiseni, marraskuu lähenee loppuaann ja alkaa joulukuu! Se tietää kiireitä kaikille, jotka haluavat kaiken tehdä. Onneksi saamme valita mitä teemme. Silloin jaksamme iloita joulusta ja yhdessäolosta!

Juha Vähäsarja tuo eteemme roomalaiskirjeen kahdeksannen luvun, sen iki-ihanan Pyhän Hengen ylistyksen! Jos ehdit, lue kokonaan se luku! Se voimaannuttaa ja antaa uskonvarmuutta ja tulemme yhdessä Paavalin ja Juhan kanssa loppupäätelmään:

"Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme" Room. 8: 38-39.

"Perkeleen keskeisin pyrkimys on viedä luottamuksemme siihen, että olemme Jumalan lapsia. Päämäärään päästäkseen se käyttää pelottelua ja houkuttelua. Kristittynä kohtaat henkivaltojen todellisuuden ja nåennäisen mahdin. Samoin joudut maailman houkutusten kanssa kasvokkain. Kuinka voit pysyä elämän tiellä?

Lohduttavaa on jälleen tänään muistaa, että mikään ei voi erottaa meitä Jeesuksen rakkaudesta. Olkoon se kuinka pelottavaa tai houkuttelevaa tahansa. Jeesus itse pitää omansa taivaan tiellä ja varjelee kaikelta pahalta. Olet hänen sovintoverensä suojeluksessa. Siihen muuriin pysähtyvaät kaikki sinua kohti ammutut pahan palavat nuolet."

Tänä aamuna, 23.11.2013, rakkaudella Mummi.1 kommentti:

sylvi kirjoitti...

Saamme olla luottavaisella mielellä ja uskoa tähän..