perjantai 15. marraskuuta 2013

Korkeimman suojelus.

Rakas Lähimmäiseni, Isä antoi rauhallisen unen väsyneelle lapselleen. Herään vasta kello kahdeksalta. Yöllä on satanut vettä. Isot lätäköt peittävät pihan, mutta sadepilvet ovat jo hajoamassa. Talitintti on jo pähkinöiden kimpussa. Hyvä, että saan katsella pihaystäviäni! Kalat ovat poissa. Ne on annettu hyvään kotiin. Se tuntuu tällä hetkellä haikealta.

Sinulle, rakas ystäväni, kerron, että Hyvä Jumala on läsnä kaikissa asioissamme."Hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella Sinua kaikilla teilläsi. Hän kantaa sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi."
Sain Psalmin 91, "Korkeimman suojelus", joka on erityisesti meitä vanhoja, huonomuistisia, Isän lapsia varten Raamattuun kirjoitettu, että muistaisimme, että Isä on apumme joka hetki. Jeesus on antanut lunastusmaksun!

Kun joskus yksinäisyys tai muistamattomuus valtaa mielen ja tulee epätoivo, tämä Psalmi palauttaa meidät Isän syliin turvaan: "Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on  minun Jumalani, johon turvaan".Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla, hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus."

Pyhä Henki vahvistaa meitä horjuvua riippumaan kiinni Jeesuksen armossa ja huutamaan Isää avuksi: "Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni. Hän huutaa minua avuksensa ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani perinnön." Kiitos Isä, tästä Sanasta! Mummi.

3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Laulamme psalmi 91, sanoitetun laulun usein. 6:des päivä joulukuuta laulamme sen myös kirjastossa.

siunausta päiviisi. ♥ ♥

sylvi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, kuinka se laulu alkaa? Osaanko sitä? Kiitos yhteydestä! Ole siunattu. Mummi