perjantai 1. marraskuuta 2013

Radio-konsertti hoitaa.


Rakas Lähimmäiseni, kaipaatko kuunnella hengellistä musiikkia? Nythän on kuultu, että musiikki on paras hoitomuoto kaikkeen väsähtämiseen. Sinulla, joka asut Radio Vaasan kuuluvusalueella, on mahdollisuus virkistyä musiikkia kuuntelemalla huomenna 2.11.2013 kello 10-13. Radio Vaasassa on hengellisen musiikin haastetoivekonsertti. Vaasan Lähimmäiskotiyhdistys kutsuu sinua kuuntelemaan ja tukemaan lähimmäisiä, jos Sinulla on siihen mahdollisuus.

Yhdistyksemme on vuosien myötä huomannut, että yllättävä tapahtuma voi järkyttää perheen elämän. Voi tulla tilanne, että sairauslaskut vievät ruokarahat. Varsinkin jouluna, kun koko suku kokoontuu yhteen, avun tarve kasvaa. Nyt on aika auttaa äkilliseen hätään joutuvia perheitä! Konserttiin voit soittaa ja kertoa toivomuksesi ja lahjoituksesi suuruuden. Kiitämme jo Sinua ja Radio Vaasaa hyvästä yhteistyöstä! Herra siunatkoon konserttimme hyväksi avuksi lähimmäisillemme ja iloksi kaikille kuulijoille!

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä pidät huolen kaikista, jotka Sinun apuusi turvaavat! Kiitos, että Sinä siunaat ilolla jokaisen, joka auttaa avun tarvitsijaa. Muistuta meitä, että kaikki mitä meillä on, on Sinulta. Saamme jakaa lähimmäisillemme Sinun lahjoistasi. Sinä, Isä, annat moninkertaisesti takaisin! Kiitos Isä, Jeesus ja Pyhä Henki!

Tänä aamuna, 1.11.2013, rakkaudella Mummi.


3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Hyvä kun pitävät näitä hyväntekeväisyys konserttia.

Rauhallista Pyhäinpäivää sinulle ja kiitos kun jaksat rukoilla toistenkin puolesta. ♥ ♥

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Sylvi! Isä siunatkoon Teitä kaikkia blogiystäviäni ja antakoon levon juhlapäivimä! Mummi

Terttumarja kirjoitti...

Kuuntelinpa minäkin taas kerran haaste-toivekonserttia.
Ja laitoin jopa Facebook-sivulleni linkin netin kautta kuultavaan Vaasa-Radioon.
Kiitokset ohjelman tekijöille ja osallistujille. :)