tiistai 5. marraskuuta 2013

Kulje edellämme, Herra!

Rakas Lähimmäiseni, toivotan Sinulle Isän läsnäoloa ja johdatusta tähän päivään! Juha Vähäsarja johdattaa meidät katsomaan Israelin kansan lähtöä Siinailta kirjassaan "Jumalan kämmenellä". Mooses rukoili näin: "Kulje edellämme, Herra! Hajota vihollisesi, karkota vastustajat tieltäsi! 4 Moos. 10:35.

Vähäsarja jatkaa: "Raamatun Jumala on pyhä ja pelottava. Jumala on Isä, se on totta, ja Jeesus kutsuu meitä ystävikseen. Vaikka Jeesus opetti näin, oli hänessä koko ajan myös jumalallinen pyhyys. Joskus se sai hänet tekemään nuorista ruoskan ja ajamaan rahanvaihtajat ulos Jumalan huoneesta. Jeesuksen pyhyys ei aiheuta kauhua, mutta syntisen oikeaa pelkoa pyhän Jumalan edessä. Hän oli niin kuin se, jolla on valta.

Herran päivänä Jumalan pyhyys näyttäytyy kaikessa voimassaan. Jumala hajottaa vihollisensa, karkottaa vastustajansa ikuiseen kadotukseen. Ainoa turvapaikka on Jeesuksen sovintoveren suojassa. Siihen suojaan on hakeuduttava jo nyt., sillä Jeesuksen palatessa parannuksen tekeminen on myöhäistä. Armon aika loppuu, maailmaa kohtaa oikeudenmukainen tuomio. Kaikki salattu aukeaa, jokaisen teot tulevat ilmi. Jotka uskovat Jeesukseen, heidät otetaan taivaaseen. Sinne Jumala haluaa meidät jokaisen. Kulje siis edellämme, Herra!

Kiitos, Isä, että tänään kuljet edellämme,kuulet rukouksemme ja johdatat meitä Pyhän tahtosi mukaan! Aamen.

Tänä aamuna, 5.11.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aamen Mummi!
Kulje Herra edellämme ja kanssamme. ei ole muuta turvapaikkaa, eikä turvakalliota, kuin sinä Herra, Jeesuksen uhrin kautta!
t. yx waari

mummi kirjoitti...

Kiitos yx waari kommentista! Mummi.