tiistai 26. marraskuuta 2013

Saanko kunnon kuntoon?

Rakas Lähimmäiseni, jaksatko ajatella kuntoasi tänä aamuna? Yöllä minulle ei tullut uni. Avasin TV7:n ja kohtasin "Kämmenellä" ohjelman, jossa kuulin kummia! Kahdessa kuukaudessa masentunut henkilö tuli työkuntoiseksi uudella elämäntavalla. Hän sai aloittaa oman terveen elämänsä ja jättää vääränlaisen asenteen suhteessa itseensä. Tämä hoito on pienestä kiinni ja se vaatii oikeita valintoja, sanoi nuori mies.

Nuori mies pitää kursseja, joissa oikea ruokavalio ja ulkoilu ovat tehosanat! Löydät varmaan ohjelman TV7:n arkistosta. Olen minäkin tiennyt, että terveellinen ruoka ja liikunta pitävät meidät terveenä, mutta se laiskuus! En jaksa tai viitsi lähteä ulos, kun siellä tuulee. En muista, että omistan vaatteita, joilla voi tuulen taltuttaa. Istun nojatuoliin ja napostelen suklaata, kun en viitsi laittaa ruokaa yhdelle ihmiselle. Ja se yksi ihminen kärsii ylipainosta ja Hänen sydämensä laiskistuu istumisesta. En muista, että sydän on lihas, joka kaipaa liikuntaa!

Rakas, Jumala, auta meitä laiskoja hoitamaan meille uskomaasi Pyhän Hengen temppeliä oikein! Anna meille voimaa ja iloa lähteä liikkeelle ja anna meille viisautta ruokiemme valinnassa. Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä.Aamen.

Tänä aamuna, 26.11.2013, hyvän muistutuksen saanut Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Mummmi taas kerran ajankohtaisesta rukouksesta.

toinen valvova eeva

mummi kirjoitti...

Rakas Valvova Eeva, eikö ole hyvä, että meillä on tv7. Kun yälliset rukoukset loppuvat, voi avata seiskan vaikka kolmelta yöllä. Joskus siellä on mielenkiintoinen kotimainen ohjelma.Kuten tämä. Kaikkea ei kannata katsoa! Mummi