maanantai 4. marraskuuta 2013

Jumala huolehtii luoduistaan.

Rakas Lähimmäiseni, olemme saaneet muistella poisnukkuneita rakkaitamme ja käydä sytyttämässä kynttilät haudoille. On puhutteleva näky, kun tuhannet valot tuikkivat pimeässä lumettomassa maisemassa. Jumala hoitaa meitä kaikkia kaipaavia. Hän viestittää meille Sanassa, että rakkaamme ovat Hänen hyvässä hoidossaan. Kiitetään  Jeesusta, joka johtaa meidät Isän kotiin!

Eilisen sunnuntain aihe oli "Kahden valtakunnan kansalaisena". Kun Jeesukselta kysyttiin pitääkö maksaa veroja, Hän kysyi kenen kuva denarissa on. Keisarin kuva, sanottiin. Jeesus vastasi viisaasti: "Antakaa siis keisarille mikä keisarin on ja Jumalalle, mikä Jumalan on."

Pastorimme Markus Pöyry keskittyi saarnassaan siihen, että me ihmiset kuulumme Jumalalle, koska meidän kasvoihimme ja rintaamme on piirretty kasteessa Vapahtajamme ristinmerkki ja meidät siunataan haudan lepoon ristin merkillä Isän, Pojan ja Hyhän Hengen nimeen.

Jeesus sanoo: "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne maailman loppuun asti." Matt. 28: 19-20.

Jumala, lähetti Jeesuksen maailmaan pelastamaan meidät kaikki ja Jumalan tahto on se, että me elämme elämämme Hänen yhteydessään täällä maitten päällä. Jeesus hakee meidät Isän luo, sitten, kun aikamme täällä loppuu. Tänäänkin Jeesus kutsuu tuhlaajalapsia kaipaavan Isän yhteyteen. Minut Jeesus löysi nelikymppisenä, ja siitä lähtien Hän on pitänyt minusta huolen, armahtanut ja rakastanut!

Kiitos, rakas Jumala, siitä, että näin rakkaasti meistä huolehdit. Kiitos, että kuulet rukouksemme! Kiitos, että Jeesus armahtaa ja Pyhä Henki johdattaa meitä koko elämämme ajan. Aamen

Tänä aamuna, 4.11.2013, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: