torstai 21. marraskuuta 2013

Valkeiksi kuin lumi!

Rakas Lähimmäiseni, nyt on tullut oikea talvi. Pakkasta on yli kahdeksan astetta ja pienenevä kuu katselee minua kirkkaalta taivaalta. Jokohan nyt saamme lunta? Mieliala kohoaisi, kun se toisi valoa tähän marrakseen.

Juha Vähäsarjan Jumalan kämmenellä vie meidät Jumala-suhteemme ytimeen:"-Tulkaa, selvittäkäämme miten asia on, sanoo Herra. -Vaikka teidän syntinne ovat verenpunaiset, ne tulevat valkeiksi kuin lumi. Vaikka ne ovat purppuranpunaiset, ne tulevat valkeiksi kuin puhdas villa. Jes.1:18.

Miksi synnit pitäisi saada anteeksi? Miten ne voi saada anteeksi?
Synnit on saatava anteeksi, siksi että taivaaseen ei tule pääsemään mitään epäpyhää. Ja sellaisia me totisesti olemme. Synnit on saatava siis anteeksi, siksi että täällä kuollaan ja jokainen tulee elämään ikuisuutensa joko taivaassa tai helvetissä. Sielunvaellusta ei ole, jossa voisi menneitä virheitään paikatauudella yrityksellä.

Miten synnit sitten saa anteeksi? Siten, että uskoo omalle kohdalleen ilosanoman siitä, että kaikki synnit on jo saatu anteeksi! Jeesus kantoi Golgatan ristille koko maailman synnit. Jumala antoi tämän uhrin tähden kaikki menneet, nykyiset ja tulevat synnit anteeksi. Kun viesti armahduksesta tavoittaa minut,, tulee tämä jo annettu armahdus myös minun iankaikkiseksi ilokseni. Syntini tulevat vakkeiksi kuin lumi tai puhdas villa, ne ovat omaltatunnoltani poissa."

Tänä aamuna, 21.11. rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: