lauantai 2. marraskuuta 2013

Karitsa kaitsee heitä.

Rakas Lähimmäiseni, tänään, Pyhäinpäivänä, olemme käyneet sytyttämässä kynttilän rakkaamme haudalle. Tuhanet kynttilät pimenevässä illassa kertovat kaipuusta, jälleennäkemisen toivosta ja rakkaudesta, joka elää! Tieto siitä, että siellä heidän luonaan, on rauha ja voittopalkinto, siellä on ilo ja ylistys, lohduttaa meitä, jotka sinne kaipaamme. Ole kiitetty, Isä, Poika ja pyhä Henki!

"Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota kukaan ei voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja he seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaateisiin, ja heillä oli palmut käsissään, ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta".

Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumarten rukoilivat Jumalaa, sanoen: Amen! Ylistys ja kirkkaaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti , amen!

Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut ja mistä he ovat tulleet?" Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä. Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä. Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle, sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on  kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä." Ilm.7:9-17.

Rakas Hengellisen toivekonsertin kuntelija ja lähimmäisesi tukija, kiitos Sinulle! Ylistetään Hyvää Jumalaa!

Tänä iltana, 2.11.2013, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli kynttilät valokuvat pöydällä vaimoni vanhemmista, isästäni ja rakkaasta pojastamme, jotka ovat jo siirtyneet pois tästä ajasta. Ikävä.

Jumala siunaamalla siunaa tärkeän Lähimmäistyönne Mummi!

t. yx waari

mummi kirjoitti...

Rakas veli, yx vaari, kiitos kun rukoilet, että lähimmäisemme saisivat tarvitsemansa avun! Isän kutsumat omaisemme ovat rakkaina muistoissamme. Yhteys säilyy! Mummi