sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kuolemasta elämään.

Rakas Lähimmäiseni, olen saanut nukkua Isän sylissä viisi tuntia. Sitten Isä herättää minut rukoilemaan. Mieleen tulvahtaa paljon asioita, jotka on hyvä viedä Isälle hellittämättä, koska vastausta ei ole kuulunut.
Joskus Isä vastaa heti, niin, että saamme ihmetellä Hänen voimaansa! Muutama päivä sitten ystävä soitti, että hänen kärsivällisyytensä loppuu. Vuosia kytenyt ihottuma on äitynyt kutiamaan, niin, että hän raapii ihon verille. Rukoilimme puhelimessa. Kutka loppui siihen paikkaan! Nyt ystävä soittaa päivittäin ja ihmettelee ja kiittää voimallista Jumalaa! "Herra on tehnyt suuria meitä kohtaan; siitä me iloitsemme." Psalmi 125: 3.

Tämän sunnuntain aihe on "kuolemasta elämään". Kun Jeesus eli israelilaisten keskuudessa, Hän puhui, opetti, paransi sairaita ja teki voimallisia tekoja, jotka saivat ihmiset ymmälle. Näin Hän toimii tänäänkin Jumalan kunniaksi! Pyhä Henki toimii, kun Jumala käskee! Sentähden meidän kannattaa puhua Jumalalle asiamme. Sanoohan Sana: "Anokaa, niin teille annetaan!"

Tämän päivän sana kertoo, että Jeesus herätti kuolleista synagoogan esimiehen tyttären. Sinne kulkiessaan Hän paransi 12 vuotta verenjuoksua sairastaneen naisen. Nainen uskoi, että Jeesus voi hänet parantaa, hän kosketti Jeesuksen vaippaa. Jeesus sanoi hänelle: "Tyttäreni, ole turvallisella mielellä. Sinun uskosi on tehnyt sinut terveeksi." Sinä, rakas Lähimmäiseni, kun huudat Jeesusta avuksesi, kun rukoilet Isältä apua, usko saaneesi, niin se sinulle tapahtuu!

Rakas Pyhä Jumala.Kiitos, että lähetit Jeesuksen maailmaan pelastamaan meidät kuolemasta elämään. Kiitos siitä, että Pyhä Henki toimii keskellämme ja todistaa Jeesuksesta, Vapahtajastamme, ja Sinun terveeksitekevästä voimastasi, rakas Taivaallinen Isämme! Aamen.

Tänä aamuna, 10.11.2013 rakkaudella Mummi.
Ps. Onnea kaikille Isille!

Ei kommentteja: