sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Jeesuksen lähettiläät


Rakas Lähimmäiseni, Herra siunatkoon Sinua tänä lepopäivänä ja joudattakoon sanankuuloon omaan seurakuntaasi!

Jeesuksella on tärkeää asiaa meille, Hän tuo meille rauhan. Jos me olemme rauhattomat, se johtuu siitä, että meillä ei ole rauhaa Jumalan kanssa. Omatuntomme syyttää pahoista sanoista tai teoista. Näin Jumala kutsuu meitä Jeesuksen luo, jolla on valta antaa synnit anteeksi. 

Tämän sunnuntain aihe on Jeesuksen lähettiläät. Luukas 10: alussa Jeesus lähettää seitsemänkymmentä viestinviejää edellään kyliin ja kaupunkeihin, joihin hän halusi tulla. Heidän tehtävänään oli sanoa: "Rauha teille" ja "Jumalan valtakunta on tullut lähelle." Kohtaisivathan he pian Jeesuksen, Jumalan Pojan, joka tuo rauhan jokaiseen sydämeen, joka ottaa Hänet vastaan. 

Mekin, tämän päivän Jeesuksen lähettiläätkin viemme tätä yksinkerteista pelastussanomaa kyliin ja kaupunkeihin. Jeesus on tullut elämäämme. Hänen Golgatalla vuotanut verensä on pessyt meidän sydämemme puhtaaksi synneistämme ja olemme uudestisyntyneet Jumalan lapsiksi ja perimme iankaikkisen elämän. Tuhlaajatyttökin ymmärtää sen jälkeen kasteensa merkityksen. Jeesus on omiensa kanssa joka päivä armahtaen ja auttaen. Siitä rauhasta saa kiittää ja Hänen johdatustaan saa ihmetellä.

Tänä aamuna, 2.12.2014, rakkaudella Mummi
Ei kommentteja: