maanantai 24. marraskuuta 2014

Paavalin rukous

Rakas Lähimmäiseni, yö on sysimusta ja tuuli heiluttaa vinhasti koivunlatvoja, kun luen Paavalin kirjettä filippiläisille. Lähetän hänen tervehdyksensä Sinulle, lukijani, ja yhdyn sydämestäni hänen sanoihinsa. Paavali puhuu kauniisti. Hän rukoilee, että Sinä ja minäkin Jeesuksessa pysyisimme!

"Armo teille ja rauha Jumalalta meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta! Minä kiitän Jumalaani, niin usein kuin teitä muistan, aina kaikissa rukouksissani ilolla rukoilen teidän kaikkien puolesta, kiitän siitä, että olette olleet osallisia evankeliumiin ensi päivästä alkaen tähän päivään saakka, varmasti luottaen siihen, että hän, joka on alkanut teissä hyvän työn, on sen täyttävä Kristuksen Jeesuksen päivään saakka.

Ja oikein onkin, että minä näin ajattelen teitä kaikkia, koska te olette minun sydämessäni, te, jotka sekä ollessani kahleissa että evankeliumia  puolustaessani ja vahvistaessani olette kaikki minun kanssani armosta osalliset. Sillä Jumala on minun todistajani, kuinka minä teitä kaikkia ikävöitsen Kristuksen Jeesuksen sydämellisellä rakkaudella.

 Ja sitä minä rukoilen, että teidän rakkautenne tulisi yhä runsaammaksi tiedossa ja kaikessa käsittämisessä, voidaksenne tutkia, mikä paras on, että te Kristuksen päivään saakka olisitte puhtaat ettekä kenellekään loukkaukseksi, täynnä vanhurskauden hedelmää, jonka Jeesus Kristus saa aikaan, Jumalan kunniaksi ja ylistykseksi."

Rakas Jumala, kiitos, että pidät meidät Jeesuksen armohoidossa kaikki elämämme päivät! Anna meidän kantaa hedelmää Sinun kunniaksesi, Iankaikkinen Isä! Aamen.

Tänä aamuna, 25.11.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: