lauantai 22. marraskuuta 2014

Seurakunnalle


Rakas Lähimmäiseni, yöllä on satanut lunta, Kiitos, Taivaallinen Isä! Lunta on odotettu tähän kaamokseen. Neljältä on pimeys jo laskeutunut maisemaan. Nyt iloitsemme valosta!

Ystävä, mummi nukkui puoli kahdeksaan! Eilen tutkimme raamattupiirissä Efesolaiskirjettä. Paavali puhuu meille rakkaudellisia sanoja. Ne sytyttävät ja antavat rauhan sydämeen. 

Kuuntelepa, Ystäväni, miten Paavali opastaa meitä seurakuntalaisia, Kristuksen ruumiin jäseniä: Ef. 4 luvussa: "Minä, joka olen Herran vuoksi vankina, kehotan teitä siis elämään saamanne kutsun arvoisesti, aina nöyrinä, lempeinä ja kärsivällisinä. Auttakoon rakkaus teitä tulemaan toimeen keskenänne. Pyrkikää rauhan sitein säilyttämään Hengen luoma ykseys. On vain yksi ruumis ja yksi Henki, niin kuin myös se toivo, johon teidät on kutsuttu, on yksi.

Yksi on Herra, yksi usko, yksi kaste! Yksi on Jumala, kaikkien Isä!
Hän hallitsee kaikkea, vaikuttaa kaikessa ja on kaikessa. Mutta kukin meistä on saanut oman armolahjansa, sen jonka Kristus on nähnyt hyväksi antaa......Hän antoi seurakunnalle sekä apostolit että profeetat ja evankeliumin julistajat, sekä paimenet että opettajat, varustaakseen kaikki seurakunnan jäsenet palvelutyöhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen."

Kolmannessa luvussa Paavali rukoilee puolestamme: "Rukoilen, että hän sanomattomassa kirkkaudessaan hengellään vahvistaisi ja voimistaisi teidän sisäistä olemustanne. Näin Kristus asuu teidän sydämissänne, kun te uskotte ja rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja. Silloin te kykenette kaikkien pyhien kanssa käsittämään kaiken leveyden, pituuden, korkeuden ja syvyyden, ja voitte tajuta Kristuksen rakkauden, joka ylittää kaiken tiedon. Niin Jumalan koko täyteys valtaa teidät.

Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella, olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti. Aamen."

Tänä aamuna, 22.11,2014, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

pau kirjoitti...

Unohdin ilmoittaa, että olen etelässä, enkä siis pääse raamattupiiriin, mutta ehkä huomasitkin viestityksistäni.
Rakkaita terveisiä siis Espoon suunnalta :)

mummi kirjoitti...

Rakas Paula, muistimme Sinua piirissä rukouksin. Iloitsimme, että muutat ensi kerran rautateitse!!! Mummi