keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Jumalan rakkaus

Rakas Lähimmäiseni, Herra koskettakoon Sinua uutta luovalla voimallaan! Minä herään puoli viideltä. Kiitos, Isä, hyvästä unesta! Lyhyt aamujumppa ja katsomaan millaisen päivän saamme tänään.

Taivas on kirkas, valkoinen, kaupungin valoista. On tyyntä ja rauhallista. Lämpöä vajaa aste, vaikka joulukuu lähestyy uhkaavasti. Hyvä ulkoiluilma; mennään kaikki pitkälle päiväkävelylle. Nuoret tietysti juoksemaan!

Eilen, päivärukoushetkessä, elämänsä lapsia opettanut, Seija ystäväni, muistutti meitä, että lapsista alkaa yhteiskunta! Rukoillaan lasten puolesta! Rukoillaan vanhempien ja opettajien puolesta! Rukoillaan rauhaa koulukiusatuille lapsille! Jeesus rakastaa lapsia, Hän kuulee rukouksemme. Jeesus otti lapsia syliinsä ja keskusteli heidän kanssaan. Hänelle lapset olivat rakkaita ja kalliita, niin kuin me kaikki olemme tänäänkin Hänelle rakkaita ja kalliita. Jeesuksen läsnäolo on elämämme turva ja suoja!

Millainen on rakas Suomemme, jos Jumala karkoitetaan kansamme elämästä? Kuinka turvattomina kasvavat lapsemme, kun perusturvaa ei ole? Onko vanhemmille aikaa pitää lasta sylissä? Huomaako opettaja turvattoman, kärsivän, lapsen? Iltarukous kaikessa yksinkertaisuudessaan oli mummillekin lapsena hyvän unen tae, kun tiesi, että Jeesus rakastaa minua. 

Jumalan rakkaus on uutta luova voima. Sen tuntee jokainen ihminen, joka saa syntinsä anteeksi Jeesukselta, meidän Vapahtajaltamme. Sydämeen tulee rauha. Jumalan rakkaus ravistelee uupuneen hereille! Jumalan rakkaus karkoittaa pelon. Jumalan rakkaus ja anteeksianto mitätöivät katkeruuden. Rakkaus poistaa vihan sydämestä. Jeesus muuttaa kaiken! Mummilla on Jeesuksen rakkaudesta neljänkymmenen vuoden kokemus. Kehotan Sinua: Huuda avuksesi Herran nimeä, niin sinä pelastut! Jumala on kanssasi!

Tänä aamuna, 19.11.2014, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Niin oikein, Jeesus on turvamme! Rukous voi paljon, kun se on harras.

mummi kirjoitti...

Raas Marja-Leena, Jeesus elää sydämissämme Pyhän Hengen kanssa. Se on tieto, joka kantaa tänään ja iankaikkisesti! Kiitos, Marja-Leena! Mummi