perjantai 14. marraskuuta 2014

Jeesuksen todistajana

Rakas Lähimmäiseni, Juha Vähäsarja kirjoittaa tälle päivälle näin: 
"Yritänkö tässä vaikuttaa ihmisiin? Tai kukaties Jumalaan? Pyrinkö olemaan ihmisille mieliksi? Jos vielä pyrkisin miellyttämään ihmisiä, en olisi Kristuksen palvelija." Gal. 1: 10

"Paavali oli hakattu ja ruoskittu henkihieveriin Kristuksen nimen tähden. Hän tiesi mistä puhui. Helpommalla selviäisi, jos olisi hiljaa, vetäytyisi pois, vaikenisi. Olisi kaikille mieliksi. Ei tulisi ristiriitoja eikä ikäviä tilanteita.
Ihmisille mieliksi tekeminen johtaa liian helposti selän kääntämiseen Jumalan tahdolle. Nämä kaksi eivät johda samaan suuntaan eivätkä vie samaan maaliin.

Paavali oli kohdannut Jeesuksen, eikä hänelle ollut epäselvää se, että Jeesus oli noussut kuolleista ja oli elossa. Paavali oli kutsuttu apostoliksi ja hän tunsi kutsujansa ja tehtävänsä. Paavalilla ei ollut vaihtoehtoa. Ihmiset hukkuivat. ja työmiehiä oli vähän. Voi minua, jollen evankeliumia julista!"

Jeesus tuli minun elämääni linja-automatkalla, kun elin jaksamiseni äärirajoilla. Olin lopussa, Jeesus tuli oikeaan aikaan! Jeesus antoi rauhan, joka oli kaikkea ymmärrystä ylempi. Hän muutti kaiken.
Jeesus alkoi puhua minulle. Kuin itsestään löytyi yhteys uskoviin ja seurakuntaan. 37 päiväkirjaa olen kokemuksistani Jeesuksen seurassa kirjoittanut vuosien myötä. Nyt tuhoan niitä.

Neljänkymmenen vuoden ajan olen kehunut Jeesusta, Pelastajaani! Olen saanut jeesustelijan nimen ja maineen. Kun lähden Jumalan luo, kenenkään ei tarvitse enää pitämiäni "saarnoja" kerrata. 

Sinulle, Lukijani, kirjaan nyt runon, jonka sain lohduttaessani murheellista ystävää 30 vutta sitten: "Sä ristiäsi kannat ja murheen voittaa annat, vaikka Jeesus teki sen. Hän verensä vuotaa antoi ja syyllisyytesi kantoi. toi Sulle vapauden. Jeesus kuoleman voitti, kun pääsiäisaamu koitti; saat heittää ristisi. Saat murheesi Hälle antaa.
Hän puolestas ne kantaa ja elää kanssasi."


Tänä aamuna, 14.11. 2014, rakkaudella mummi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos näistä sanoista"Sä ristiäsi kannat ja murheen voittaa annat, vaikka Jeesus teki sen. .kirjoitin runon vihkooni kun niin usein unohdan murheiden keskellä vapautus sanoman.t sinimummeli

mummi kirjoitti...

Rakas sinimummeli, vapauteen Kristus meidät vapautti. Hän avasi meille Isän sylin, antoi Pyhän Hengen sydämeemme ja lupaa olla kanssamme iankaikkisesti! Kiitetään! Mummi