lauantai 1. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivänä

Rakas Lähimmäiseni, tänään pyhäinpäivänä muistammme jo Isän luo menneitä rakkaitamme. Eilen iltahämärässä kohtasin hienon näyn hautausmaalla. Isä oli maalannut taivaanrannan vaaleanpunaiseksi, sen edessä tuhannet kynttilät muistuttivat rakkaudesta, joka ei kuole, ja jälleennäkemisen toivosta rakkaiden kanssa.

Tänään muistamme rukouksessa kaikkia, jotka sairastavat. On tullut monia rukouspyyntöjä. Rakas Jumala, ole kaikkien sairaiden turva ja hoida heidät terveeksi. Ole kaikkien surevien lohtu ja rohkaise heitä. Anna meille kaikille armo, levätä tänään Pyhän Hengen hoidossa Sanan ääressä. Paavali puhuu meille näin Ef.1: 15-23: 

"Sentähden, kun kuulin siitä uskosta, joka teillä on Herrassa Jeesuksessa, ja teidän rakkaudestanne kaikkia pyhiä kohtaan, en minä lakkaa kiittämästä teidän tähtenne, kun muistelen teitä rukouksissani, anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisuden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan ja valaisi teidän sydämenne silmät, että tietäisitte, mikä on se toivo, johon hän on teidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään.ja mikä on hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan , jotka uskomme - sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan, jonka hän vaikutti  Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa. 

Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet kaiken pääksi seurakunnalle, joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää."

Rakas lukijani, Tänäänkin saamme muistaa lähimmäisiämme! Hengellisen musiikin haastetoivekonsertti Radio Vaasassa 10-13 haastaa kuuntelemaan ja toivomaan musiikkia ja tukemaan avun tarpeessa olevia lähimmäisiä!

Tänä aamuna, 1.11.2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: