torstai 27. marraskuuta 2014

Työnilo

Rakas Lähimmäiseni, eilen oli hyvin mielenkiintoinen päivä. Sain katsella ammattimiesten työtä ja ihailla, kuinka taitavia ja tehokkaita he töissään ovat. Yhdessä päivässä kaikki keittiön puiset kalusteet irtosivat sijoiltaan uusien tulla ja näppärästi valmistuivat sähkötyöt viimeistelyä varten. Putkimies teki suunnitelman tämän päivän töihin. Yhteistyö oli saumatonta ja ihailtavaa! 

Sydämessäni on iso ilo siitä, että työtä riittää ja on hyviä työstään iloitsevia miehiä ja naisia kaikkiin töihin. Omassa työssäni työterveyshoitajana sain jo heihin tutustua. Yhdessä käytiin läpi työasennot ja mietittiin jaksamista. Keskusteltiin ravinnon merkityksestä ja selviteltiin ihmissuhteita. Työpaikalla ollaan samassa veneessä, samaan suuntaan soutaminen ja yhteistyö takaavat työn jatkuvuuden. Nämä pojat kunnioittivat toisiansa ja työt sujuivat!

Meidät kaikki on kastettu lapsina. Jeesus, ystävämme, tuntee meidät nimeltä. Tänä aamuna haluan rukoilla Sinun, Lukijani, itseni ja näiden kodissani työskentelevien nuorten miesten puolesta yhden "Hiljaisuuden rukouksista, jonka on suomentanut Anna Maija Raittila:

"Herra Jeesus Kristus- sinä kutsut meitä ystäviksi! Sinä olet valinnut meidät tekemään työtä yhdessä sinun rakkautesi kanssa, meissä itsessämme ja erilaisissa tehtävissämme. Vapauta meidät kaikesta väärästä nöyryydestä. joka saa meidät luulemaan, ettemme kelpaa mihinkään. Sinä itsehän luotat meihin, kun vedät meidät elämään niin lähellä itseäsi, että sinun voimasi voi tulla täydelliseksi meidän heikkoudessamme. Auta meitä uskomaan lupaukseesi ja lepäämään siinä ilossa, että olemme ystäviä. Aamen.

Tänä aamuna, 27.11.2014, rakkaudella Mummi

Ps. Jääkaappini toi ilon kolmen lapsen äidille, jolta oma kaappi sanoi sopimuksen irti viikko sitten!


Ei kommentteja: