sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Rauha Jumalan kanssa


Rakas Lähimmäiseni, olemme heränneet lepopäivään. Lumen päälle on satanut vettä, masentaa. kun aurinko ei tule pilven takaa! Uskaltaako lähteä kävelylle? Joku lähelläsi voi ajatella samoin. "Kaksin aina kaunihimpi, toinen toistansa tukien!" Herra rohkaiskoon Sinua Ystävä, yhteyteen ystävän kanssa, vaikkapa kirkkotielle!

Päivän aihe on uskon perustus. Jeesus Hän on! Päivän teksteistä Room. 5: 1-11, kertoo vahvasti Jeesuksen työstä meissä. Ristillä Hän sovitti meidät! Meillä on rauha Jumalan kanssa. Sydän on turvassa pimeinpänäkin yönä. Jeesus on meidän valomme! Hän valaiskoon Sinun päiväsi rakas Lähimmäiseni!

"Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo. Eikä ainoastaan se, vaan meidän kerskauksemme ovat myös ahdistukset, sillä me tiedämme, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä. mutta kärsivällisyys  koettelemuksen kestämistä ja koettelemisen kestäminen toivoa, mutta toivo ei saata häpeään, sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu."

"Sillä meidän vielä ollessamme heikot kuoli Kristus oikeaan aikaan jumalattomien edestä. Tuskinpa kukaan käy kuolemaan jonkun vanhurskaan edestä; hyvän edestä joku mahdollisesti uskaltaa kuolla. Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme. Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut hänen veressään, pelastumme hänen kauttansa vihasta. Sillä jos me silloin, kun vielä olimme Jumalan vihollisia, tulimme sovitetuksi hänen kanssaan hänen Poikansa kuoleman kautta, paljoa ennemmin me pelastumme hänen elämänsä kautta nyt, kun olemme sovitetut; emmekä ainoastaan sovitetut, vaan vieläpä on Jumala meidän  kerskauksemme meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta me nyt olemme sovituksen saaneet."

Tänä aamuna, 9.11. 2014, rakkaudella MummiEi kommentteja: