lauantai 29. marraskuuta 2014

"Jeesus sä ainoa"

Rakas Lähimmäiseni, eilen näimme rakkaassa Suomessamme, että kansalaisaloitekin voi tuottaa lain, kun sitä hyvin mainostetaan. Jumala salli näin tapahtuvan! Haastateltavat sanoivat, että on mentävä eteenpäin.


Meille Jeesukseen uskoville, se oli surullinen tieto. Jumalan Sanan mukaan mukaan avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto ja he saavat lapsia, niinkuin Jumala on säätänyt. Nyt ravistellaan perustuksia! Vuosien perästä näemme mihin se johtaa. Tietävätkö tulevat suomalaiset lapset ketä he ovat? Missä on heidän turvansa?

Raamattu varoittaa: "Älkää mukautuko tämän maailman mukaan!" Jumala, Luoja, haluaa, että me uskovat luotamme Jumalan Sanaan. Meillä on oikeus siihen uskoa. Me saamme rukoilla, että ilosanoma Jeesuksesta kaikuisi vahvana vielä silloinkin, kun tulevat sukupolvet huomaavat olevansa umpikujassa. Kiitos, Jeesus, että Sinä silloinkin kuulet avunhuudot ja autat! Vai oletko Jeesus, silloin jo palannut maan päälle kunniassasi?

Laulatko kanssani virren 318: "Jeesus sä ainoa, heikkojen auttaja, anteeksiantaja uupumaton! Pyhyys ja puhtaus, rakkaus, virvoitus, totuus ja armahdus sinussa on. Kun uuvun haavoitun, huomassas Herra sun, suuren ja siunatun levätä saan. Toiset jos hylkäävät, kasvosi lempeät puoleeni kääntyvät rohkaisemaan. Herrani armahda, ohjaa ja taivuta, minne ja milloinka tahtosi vie. Neuvoilla Henkesi valaise mieleni. Tee Jeesus rakkaaksi ristisi tie. Ainoa puhtaus, syntisen uskallus, tuskassa lohdutus: pyhyytesi. Vaatteksi anna se! Ohjaa ja varjele jokainen askele, Jeesukseni.

Näissä mietteissä, tänä aamuna, 29.11.2014, rakkaudella Mummi.
3 kommenttia:

sunrisen oma blogi kirjoitti...

Eilen oli todella surullinen päivä meille uskoville.
Jumala armahtakoon suomen kansaa ja Hän näyttäköön totuuden.

Virsi 318 on rohkaiseva ja lohduttava ja minulle se on hyvin rakas virsi.

mummi kirjoitti...

Rakas Sunrise, Jumala kuulee, kun me yhdessä rukoilemme Hänen tahtonsa toteutumista! mummi

sunrisen oma blogi kirjoitti...

Rukoilaan Jumalan tahdon toteutumista ja suomen kansan puolesta.