keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

"Älkää mistään murehtiko."

Rakas lähimmäiseni, murehditko Sinä tänä päivänä? Menneekö koko voimasi jonkin epäonnistuneen asian murehtimiseen? Minulta jäi eilen istutus kesken, kun ostamani multasäkki oli vettä täynnä. Levitin mullan pöydälle kuivumaan yöksi, ja nyt on satanut koko aamun. Niin menin ojasta allikkoon! Koko yön näin unta kesken jääneestä työstäni kesäpihassa. Unessa kaikki epäonnistui. Aamulla kun luin Filippiläiskirjeen neljännen luvun uudelleen, jätin koko pihani Jumalan huomaan.

Otan  tämän päivän Sanan Filippiläiskirjeestä. Fil. 4:4-8: "Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa! Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa. Ja vielä veljet, kaikki mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on joku avu, jos jotain kiitettävää, sitä ajatelkaa."

"Herra on lähellä." Hän hoitaa meitä ja pitää meistä huolen! Jos seitsemän euron multasäkki menee nurmikon vahvistukseksi, sehän on vain hyvä asia. Uuden säkin saa seuraavalla kauppamatkalla  Murhtiminen on turhaa. Kun jätämme päivämme rukouksessa Isän käteen, Hän hoitaa asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen. Isä on kaikessa mukana, kaikki järjestyy ajallaan. Tärkeintä on se, että saamme elää Isän kämmenellä Jeesuksen armon varassa. Jeesus antaa rauhan sydämeen!

Tänä aamuna, 3.6.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: