tiistai 23. kesäkuuta 2015

Jumalan kirkkauden toivo.

Rakas Lähimmäiseni, Kun menen tervehtimään uutta päivää ulko-ovelle, Pohjalainen näyttää etusivunsa: "Herra on minun valoni ja apuni". Suviseurojen juhlaportti on pystytetty kansan tulla läheltä ja kaukaa! Sundomin isolla pellolla on juhla, jollaista ei Vaasassa ennen ole ollut, kun lestadiolaisten asuntovaunut levittäytyvät sinne. Herra siunaa tämä juhla! Turvaa, Herra, runsaasti kasvava liikenne Vaasassa! Kiitos!

Jaakko Haavion rukouskirjasta sana tähän päivään: "Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herremme  Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo. - Sillä meidän vielä ollessamme heikot, kuoli Kristus oikeaan aikaan jumalattomien edestä.  -  Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme. Room. 5.

Herra Jumala. Me tulemme sinun eteesi vianalaisina ja paljon rikkoneina. Vapauta meidät itsekkyytemme puristuksesta. Anna uudistavien voimiesi tehdä työtä meissä, yhteiskunnassamme ja koko maailmassa. Vapauta luomakunta turmeluksen orjuudesta. Anna sydämeemme elävä toivo odottaaksemme sinun uusia luomistekojasi. Herra Jeesus Kristus, me ylistämme sinua, syyllisyytemme ja tuomiomme murtaja, kuoleman voittaja, elämän ruhtinas. Suo meidän levätä sinun laskemallasi perustalla. Aamen.

Tänä aamuna, 23.6.2015, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos näistä siunaavista teksteistä ja hyviä kesäjuhlia! Iloitsen siitä, että Suomen suvi on niin täynnä monia hyviä hengellisiä juhlia, joista valita. Mikäs sen parempaa, kuin käydä tutustumassa välillä vaikka itselle vähän vieraammankin herätysliikkeen juhlaan ja löytää sieltä perheväkeä. Siu, nm Julia

mummi kirjoitti...

Rakas Julia, kiitos kiittämästäsi. Kiitetään Isää, joka sant antaa! Nyt on hyvä minunkin käydä kesäjuhlilla, kun ihan vierelle tulivat. Se on varmaan nähtävyys jo tapahtumana. Puheet siunaavat varmasti. Jeesusiloa kesääsi! Mummi