keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

"Siinä on rakkaus - "

Rakas Lähimmäiseni, kiitän Jumalaa Sinusta, joka luet tätä blogiani tänä aamuna. Jeesus on yhdistänyt meidät! Eilen tapasin yhden teistä kävelykioskin penkillä. Sydän syttyi suureen riemuun: Jeesus on yhdistänyt meidät! Olit minulle rakas sisar; olemmehan Jumalan suurta perhettä! Olemme Jeesuksen lunastamia Jumalan lapsia, jotka aloitamme päivämme yhteisellä rukouksella ja Sanalla, jonka Isä, Jumala, meille antaa.

Rakas Isä, kiitos, että joka aamu saan edessäsi kysellä, mitä annat evääksemme tänään. Sinä, Isä, johdatat, Sinä tiedät lapsesi, jotka täällä Suomassa ja täältä kaukana, kaipaavat Sanasi kosketusta. Kiitos Isä, että saan olla käytössäsi.  Kiitos, Jeesus, että tänäänkin saan kattaa armopöytäsi. Pyhä Henki, ravitse meidät ja lähetä meidät! Aamen.

1 Joh.4:1-10: "Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää henkeä on lähtenyt maailmaan. Tästä te tunnette Jumalan Hengen, jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleksi, on Jumalasta; ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on nyt maailmassa. He ovat maailmasta, sentähden he puhuvat, niinkuin maailma puhuu, ja maailma kuulee heitä. Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, se kuulee meitä, joka ei ole Jumalasta, se ei kuule meitä. Siitä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen. Rakkaani, rakastakaamme toinen toistamme, sillä rakkaus on Jumalasta; ja jokainen, joka rakastaa, on Jumalasta syntynyt ja tuntee Jumalan. Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus. Siinä ilmestyi meille Jumalan rakkaus, että Jumala lähetti ainokaisen Poikansa maailmaan, että me eläisimme hänen kauttansa. Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi."

Ylistys Sinulle, Kristus! Tänä aamuna, 10.6.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: