tiistai 30. kesäkuuta 2015

Olemme Jumalan lapsia Kristuksen tähden.

Rakas Lähimmäiseni, Herään kello kaksi. Taivas on paksun pilviverhon takana. Muistaakseni piti olla neljän päivän pouta. Käytiinhän eilen jo 25 asteessa, ensi kerran koko kesänä. Runsaiden sateiden tähden vesi on noussut pelloille. Rakas Jumala, muista viljelijöitä ja anna sadon kasvaa! Pidä meistä kaikenikäisistä huolta. Anna päättäjille viisautta ja apusi uudenllaisten ongelmien ratkomisessa! Anna meille sisäinen lepo ja rauha Krisruksessa Jeesuksessa!

Juha Vähäsarja löytää sanan Psalmista 51: 14: "Anna minulle jälleen pelastuksen riemu ja suo minun iloiten sinua seurata."

"Vaikka pelastuminen uskon kautta Kristukseen on totta, saattaa pelastuksen riemu olla elämästä joskus kovin kaukana. Valvova kristitty huolestuu tästä ja aloittaa todellisen taistelun elävämmän uskon puolesta. Pelastuksen riemu tuntuu sitä tavoiteltaessa kuitenkin karkaavan aina vain kauemmaksi. Seuraa ahdistus: jos tämä totinen yrittäminenkään ei auta, niin mitä voin tehdä?
Usknnollisen yrittämisen suohon upottuamme, saatamme löytää oikean armon. Armon, josta olemme luulleet tähänkin asti eläneemme. Armo tarkoittaa, että syntimme ja puutteemme on kannettu Golgatan ristille. Huono vaelluksemme ja heikko uskomme on annettu meille anteeksi. Kristuksen sovitustyö peittää syntiemme paljouden. Saamme olla Jumalan lapsia Kristuksen tähden, emme oman hurskautemme tähden."

Kiitos, rakas Jumala siitä, että Jeesus on vuodattanut Pyhän verensä meidän syntiemme tähden ja pelastanut meidät Sinun lapsiksesi, Pyhä Jumala! Jeesus sanoi ristillä: "Se on täytetty!" Meidän ei tarvitse siihen mitään lisätä. Anna meidän sydämiimme pelastuksen rauha ja ilo! Aamen.

Tänä aaamuna., 30.6.5015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: