torstai 4. kesäkuuta 2015

Jeesuksen seuraamisesta

Rakas Lähimäiseni, oletko huomannut, että mitä enemmän Sinulla on omaisuutta, sitä enemmän  Sinulla on huolia. Jokin aika sitten haastateltiin kahta nuorta ihmistä, jotka väsyivät työn ja omaisuuden paineisiin ja lähtivät kiertämään maailmaa. He sanoivat vapauden huolista olevan parasta. Juha Vähäsarja kertoo tänään Jeesuksen tarjouksesta. Jeesuskin ehdottaa omaisuudesta luopumista ja kehottaa seuraamaan itseään. Suosittelen Jeesuksen seuraamista, sillä Jeesus antaa todellisen vapauden: Jeesus ottaa synnit pois ja antaa rauhan sydämeen. Jeesus liittää meidät Isäämme, Pyhään Jumalaan, ja on valmistanut meille sijan Isän kotiin tämän elämän jälkeen. Jeesus lupaa: "Vapauteen minä sinut vapautan!" Se vapaus antaa ilon ja saa tehdä työtä kaikki päivät Jeesuksen kanssa!

"Tämän kuullessaan Jeesus sanoi: "Yksi sinulta vielä on tekemättä. Myy kaikki, mitä sinulla on , ja jaa rahat köyhille, niin sinulla on aarre taivaissa. Tule sitten ja seuraa minua." Luukas 18: 22.

Onko elämäni tärkein asia evankeliumi Jeesuksesta Kristukssesta? Olenko valmis luopumaan kaikesta muusta, jos niin vaaditaan, evankeliumin tähden? Onko elämäni perusta se, että rakastan Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäni niin kuin itseäni? Vai onko raha yhä Jumalani? Tai asema? Tai tavarat? Tai kunnia? Olenko valmis myymään tuon kaiken ja seuraamaan Jeesusta, mihin Hän sitten edelläni kulkeekin? Kuka pystyisi sanomaan? Harva on joutunut selkä seinää vasten niin, että vaakakupeissa olisivet olleet evankeliumi ja kaikki muu.
Ota, Herra Jeesus, pois kaikki se, mikä sitoo meitä tähän maailmaan väärällä tavalla. Irrota maailman siteistä ja valmista taivasta varten, mitä ikinä se sitten vaatiikaan. Armahda meitä, Herra Jeesus!

Tänä aamuna, 4.6.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: