perjantai 19. kesäkuuta 2015

Jeesuksen seurassa.


Rakas Lähimmäiseni, herään kello kolme täysin levännenä. On juhannusaatto, tarvitsemme Isän varjelusta ja suojelusenkeleitä näinä päivinä enemmän kuin arkena. Liikenne maalla ja merellä on moninkertainen. Herra varjele ja siunaa meitä kaikkia! Anna meidän nähdä Sinun kaunis maailmasi, rakas Jumala! Anna meidän iloita siitä! Rakas Jeesus, ilman Sinua me emme voi mitään tehdä. Ole kanssamme kaikessa!

Jaakko Haavion rukous tähän juhlapäivään: "Olkoon siis teille tiettävä, että tämä Jumalan pelastussanoma on lähetetty pakanoille; ja he kuulevat sen." Ja Paavali asui omassa vuokra-asunnossaan kaksi täyttä vuotta ja otti vastaan kaikki, jotka hänen tykönsä tulivat; ja hän julisti Jumalan valtakuntaa ja opetti Herran Jeesuksen Kristuksen tuntemista kaikella rohkeudella kenenkään estämättä." Ap. t. 28.

Herra Jeesus, vie meidät katsomosta kentälle. Aseta meidät joukkoon, jotka työskentelevät sinun valtakuntasi voittoon viemiseksi. Älä päästä meitä käsistäsi. Auta meitä noudattamaan itsemme hillintää kaikessa ja alistamaan elämämme sinun viisaaseen johtoosi. Anna meille kaikki syntimme anteeksi ja ravitse meitä joka päivä armollasi. Auta meitä ojentamaan ajatuksemme, sanamme ja tekomme uskon kuuliaisuuteen."

Rakas Jumala, auta meitä olemaan Sinun kirjeitäsi arjessamme ja juhlassamme, niin että lähimmäistämme rakastamme Jeesuksen rakkaudella! Aamen

Jeesuksen siunaamaa Juhla-aikaa kaikille! toivoo tänä aamuna, 19.6.2015, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Ihanaa ja rauhallista juhannusta!

mummi kirjoitti...

Rakas AnneliA, Sinulle ja kaikille mukanaoleville ystäville Herran siunaamaa juhannuksenaikaa! toivoo mummi

Kirsti kirjoitti...

Kiitos oikein hyvästä kirjoituksestasi taas!
Se oli todella sopiva tähän päivään! Rukoukseesi oli hyvä liittyä. Juuri tuota tahdon myös rukoilla.
Kiitos juhannustoivotuksistasi! Siunattua juhannuksen aikaa sinulle myös!
Kirsti 2

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, "Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa, kuin on tähti taivahalla, lintu emon siiven allaa." Jeesusiloa juhannuksena! Mummi