maanantai 15. kesäkuuta 2015

Jeesus on armon lähde..

Rakas Lähimmäiseni, katso Jeesukseen! Hän elää tänään Sinua varten. Jeesus on armon lahde!

Kun avaan uuden sivun tähän päivään, alan laulaa: "Rakkauden armon lähde Jeesus ompi pohjaton. Ken ois kuollut synnin tähden, niinkuin Jeesus kuollut on? Ken ois eestä pilkkaajainsa, vainoojainsa, murhaajainsa käynyt kovaan kuolohon? Jeesus on sen yksin tehnyt, yksin hän , ei kukaan muu. Hän on vaivat, tuskat nähnyt, joit ei kertoa voi suu. Nöyränä hän kaikki kantoi, nöyränä hän henkens antoi vuoteenansa ristinpuu. Minkä tähden kaiken vaivan Jeesus kärsinyt on niin? Rakkaudestansa aivan meihin kurjiin syntisiin. Jeesus astui kuolon vaivaan avatakseen meille taivaan, meidän tähden kärsi niin. Miksi tuskan kalvaa annat sieluas sä syntinen? Miksi syntein taakkaa kannat? Katso, Jeesus kantoi sen! Sovitusta saarnatahan, rohkaistu siis uskomahan anteeksanto syntien. Armo kuuluu sille juuri, sulle, raukka kurjinkin, vaikka rintaas tuska suuri kalvaa liekein polttavin. Kaikkein synnit Jeesus kantoi, kaikkein tähden itsens antoi ristiin, kärsimyksihin." Simo Korpelan virsi 80.

Onnellista, syvää armon unta sain nukkua viime yönä. Kiitos, Jeesus! Sinä puhuit, Jeesus, messussa Markus Pöyryn saarnan kautta. Sinä hoidit väsynyttä mummoa ehtoollisella. Sinä, Jeesus, puhdistit ja uudistit sydämen uuden viikon haasteita varten. Niin Sinä elät, Jeesus, kanssamme.Sinä hoidat Pyhän Hengen kanssa. Ole kiitetty, Taivaallinen Isämme!

Sinä, lähimmäiseni voi kuunnella Markuksen saarnan Lähetyshiippakunnan sivulta, jos haluat. Ehtoollinen, Jeesuksen armoateria, katetaan kaikkiin serakuntiin joka sunnuntai. Ehtoollishetki on uudistumisen paikka. Jeesus odottaa sinuakin uudistumaan, rakas ystäväni, älä sitä unohda!

Rakas Jeesus, Sinä rakastat meitä iankaikkisella rakkaudella, anna meille sanat, ja ilo, kertoa Sinun rakkaudestasi! Aamen.

Tänä aamuna, 15.6.2015, rakkaudella Mummi
Ei kommentteja: