tiistai 2. kesäkuuta 2015

"Minulle elämä on Kristus ja kuolema on voitto."


Rakas Lähimmäiseni, kuinka suloista onkaan kiireettömänä aamuna levätä Isän läsnäolossa ja kertoa Hänelle Jeesuksen nimessä kaikki asiansa. Isä hoitaa lastaan iankaikkisella rakkaudellaan ja armollaan. Sitten on ilo lähteä tutkimaan, mitä uutta on ilmestynyt kesäpihaan. Isä näyttää sielläkin luovan voimansa. Suosittelen Sinullekin pitkää lepohetkeä Isän kanssa aamuvarhaisella! Se antaa voimaa.

Juha Vähäsarja avaa meille tänään Filippiläiskirjeen, jota myös ilon kirjeeksi sanotaan. Se kannattaa lukea kokonaan. Fil. 1:21: "Minulle elämä on Kristus ja kuolema on voitto."

"Kuinka paljon täytyykään olla elämänkokemusta. Kuinka paljon pettymyksiä ja murheita, kuinka paljon iloa ja lohdutusta. Kuinka paljon tämän elämän siteistä irrottavia kipuja.
Kuinka lähellä on Herran Jeesuksen täytynytkään kulkea. Sillä vasta pitkän ja koettelevan Jumalan koulun jälkeen joku voi sanoa sydämellä: "Minulle elämä on Kristus ja kuolema on voitto." Vain se, mikä vie lähelle Kristusta, on elämässä lopulta tavoittelemisen arvoista. Silloin kuolemakaan ei ole menetys, vaan autuaan ilon alku. Ole Kristus elämäni! Anna kuoleman otteen irrota ja muuttua elämässäni voitoksi."

Rakas Jumala, anna meidän kaikkien yhtyä tähän rukoukseen. Valmista meidät elämään koko elämämme Kristuksen armon varassa niin, etten enää "elä minä, vaan Kristus elää minussa." Silloin kaikki tulevat päivämme ovat turvalliset. Ei ole väliä, koska Isä kutsuu meidät luokseen, jossa rakkaamme jo ovat. Jeesus  Kristus on voittanut kuoleman! Aamen

Tänä aamuna, 2.6.2015, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: