perjantai 12. kesäkuuta 2015

"Velalliset ovat vapaita - Olet vapaa!"

Rakas Lähimmäiseni, painaako mieltäsi joku kauan sitten tekemäsi synti, vaikka olet Jumalan lapsi. Etkö, ystäväni muista, että Jeesus sovitti senkin syntisi. Vapauteen Hän Sinut vapautti ja osti Sinut Jumalan  lapseksi kalliilla, maahanvuotaneella verellään Golgatan ristillä. Uskotaan Jeesuksen armotyöhön! Juha Vähäsarja puhuu meille tänään:

"Hän kumosi meitä rasittavan velkakirjan kaikkine määräyksineen ja teki sen mitättömäksi naulitsemalla sen ristiin.Kol 2:14.

Jokainen tekemämme synti merkitsee uutta merkintää velkakirjassa. Jokainen paha ajatus, sana ja teko vaatii sovitusta, sillä Jumala on Pyhä, eikä hänen pyhyytensä yhteydessä voi elää mitään syntistä.
Jumalan Raamatussa ilmoittama laki on ehdoton. Velkamme ehdottoman lain edessä ei voi lyhetä, vaan se kasvaa kasvamistaan. Emme pääse sen tuomiota pakoon.
Jumala päätti suuressa rakkaudessaan kuitenkin armahtaa meitä ja koko tätä syntistä ihmiskuntaa. Jokaisen ihmisen jokainen velkamerkintä on pyyhitty pois, koska Jeesus otti kaikkien velat omille harteilleen. Pyhän Jumalan viha syntejä kohtaan kohdistui Jeesukseen Golgatan ristillä. Kaikki synnit tulivat naulituksi hänessä ristille, ja ne on ikuisesti sovitettu. Velalliset ovat vapaita - Olet vapaa!"

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä lähetit Jeesuksen maailmaan pelastamaan meidät synnin orjuudesta. Anna meille se armo, että me uskomme syntimme anteeksi saaduiksi ja elämme vapaina Jumalan lapsina Jeesuksen askelissa. Aamen.

Tänä aamuna, 12.6.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: