perjantai 14. lokakuuta 2016

"Armo, Jumalan lahjoista suurin."

Rakas Lähimmäiseni, eilen kokoonnuimme lähimmmäisiltaan. Iloitsen siitä, että Kaija on ottanut vastuun iltojen vetämisestä. Siinä olet oikealla paikallasi, Herra Sinua siunatkoon! Ensi kerran pääsin mukaan. Herra siunasi ja vahvisti meitä Psalmin 139 sanalla, jota Leila meille avasi. Rukoillaan sen sanoilla tänä aamuna: "Tutki minut, Jumala, katso sydämeeni. Koettele minua, katso ajatuksiini. Katso, olenko vieraalla, väärällä tiellä, ja ohjaa minut ikiaikojen tielle." jakeet 23 ja 24.

Juha Vähäsarja valitsi tähän aamuun Sanan Jaakobin kirjasta, 1:17: "Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, taivaan tähtien Isältä, jonka luona ei mikään muutu, ei valo vaihdu varjoksi."

Jumalan rakkaus ihmistä kohtaan ilmenee siinä, että hän antaa jopa pilkkajilleen leivän ja riittävästi elinpäiviä, että he voisivat palata  tekijänsä suojaan. Kaikkien kaikki hyvä tulee aina Jumalalta ja jokainen vaikeus on aina myös hänen paluukutsunsa. Jumalan teot tähtäävät siihen, että syntinen kääntuisi ja löytäisi armon. Armo, Jumalan lahjoista suurin, riittää jokaiselle, joka sen vain tahtoo osakseen ottaa. Armo on aina lahja ja se on sitä myös jokaiselle uskovalle. Ero on vain siinä, että uskovat tuovat syntinsä Jumalan valoon ja pyytävät niitä anteeksi. He ottavat Herraltaan vastaan anteeksiantamuksen sanat, He tahtovat elää armahdettuina syntisinä. Taivaan tähtien Isä antoi Poikansa maailmaan, että jokainen, joka häneen uskoo saisi iankaikkisen elämän. Vain turvaamisessa on uskon ja epäuskon ero."

Tänä aamuna, 14.10.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: