perjantai 28. lokakuuta 2016

Jumalalle kaikki on mahdollista.

Rakas Lähimmäiseni, paha flunssa iski minuun eilisessä sateessa. Koko illan ja alkuyön yskin yskimästä päästyäni. Hetkeksi nukahdin ja herätessäni kuulin sanat: "Kaikki minä voin Hänessä, joka minua vahvistaa."
Kun oli nälkä, päätin lähteä uskon aterialle kello puoli yksi yöllä. Lämmitin lohikeittoa pakkasesta ja rukoilin: "Rakas Jumala, paranna minut, että pääsen viemään ystävääni hänen poikansa 60-vuotispäiville. Sinulle kaikki on mahdollista!" Sitten söin kuuman, maukkaan keiton hyvällä ruokahalulla. Kiitos Jumalalle, keuhkot rauhoittuivat! Ilolla aloin kirjoittaa Sunulle kokemaani ihmettä. Huomenna kerron, olinko kunnossa vielä iltapäivällä juhlien aikaan.

Sana Jaakko Haaviolta: "He lähtivät laivoilla merille ja kävivät kauppaa suurilla vesillä. He näkivät Herran työt ja hänen ihmeelliset tekonsa meren syvyyksissä. Hän sanoi sanansa ja nosti myrskytuulen, joka kohotti korkealle sen aallot. He kohosivat taivasta kohti ja vajosivat syvyyksiin; heidän sielunsa menehtyi tuskasta. Mutta hädässään he huusivat Herraa, ja hän päästi heidät heidän ahdistuksestaan. Hän tyynnytti myrskyn ja meren aallot hiljenivät. He iloitsivat, kun tuli tyyni, ja hän vei heidät toivottuun satamaan." Ps. 107.

Herra, Jeesus Kristus. Sinä hillitsit muinoin voimasi sanalla aaltojen pautun ja sanoit opetuslapsillesi: "Älkää peljätkö:" Me rukoilemme sinua kaikkien niiden puolesta, jotka yhteisen hyvän tähden merellä purjehtivat ja käyvät kauppaa kaukaisissa maissa. Suojele Suomen kauppalaivastoa haaksirikoilta. Anna merimiehille ja laivojen päällystölle elävä tunto sinun armollisesta läsnäolostasi meren vaarojen keskellä."

Tänä aamuna, 28.10. 2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: