tiistai 18. lokakuuta 2016

"Kunnossa kaiken ikää"

Rakas Lähimmäiseni, kävelykioskissa on synttärit! Viisi vuotta on Nancy liikuttanut jo meitä vahhoja ja nuorempiakin.  Kiitos, Sinulle tarkkasilmäinen terapeutti! Heti kun huomaat virheellisen asennon, tulet oikaisemaan. Olen huomannut, että niskaa varjelet erityisesti. ilo on kioskissasi jumpata! Onnittelut!

Terve sielu terveessä ruumiissa! Jumalan sana ohjaa meitä oikealle tielle. Jaakko Haavio tuo meille Sanan Psalmista 1: "Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat, vaan rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt! Hän on niinkuin istutettu puu vesiojan tykönä, joka antaa hedelmän ajallaan ja jonka lehti ei lakastu."

"Herra Jeesus Kristus, sinä olet asettanut meidät, sinun opetuslapsesi maailmaan, ihmisten keskelle. Sinä olet antanut meille todistajan tehtävän, Auta meitä, ettemme taipuisi  maailman tapoihin ja osallistuisi synnin harjoiukseen. Varjele  meitä kaikesta pahasta. Anna meille ystävällinen ja rakastava mieli voidaksemme vastata pahaan hyvällä ja siunauksella herjaukseen. Suo meidän sävyisyydellä voittaa ihmisiä sinun valtakuntaasi, Vapahtajamme."

Tänä aamuna, 18.10.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: