torstai 20. lokakuuta 2016

Jumalan lupaukset toteutuvat.

Rakas Lähimmäiseni, hiljainen rukous nousi sydämestäni koko eilisen illan, kun kuuntelin TV kakkosen työllisyys-ohjelmaa: "Herra, hoida Suomen nuoria, jotka eivät löydä paikkaansa eivätkä voi iloita työnteosta, kun työtä ei ole! Ohjaa ja lohdata Sinä, Jumalamme, heitä elämässään! Sinä olet luvannut kaikille rikkaan elämän yhteydessäsi. Etsi, rakas nuori ensin yhteyttä Jumalaasi!"

Kuin tilauksesta, Juha Vähäsarja on valinnut tähän päivään toivon Jumalassa! "Niistä lupauksista, jotka Herra oli Israelille antanut, ei yksikään jäänyt täyttymättä. Kaikki lupaukset kävivät toteen." Joos. 21:45.

Jumala pitää minkä lupaa. Kaikki hänen lupauksensa sinullekin, heikko ja monin tavoin vajavainen, Jumalan lapsi, pitävät varmasti paikkansa ja tulevat toteutumaan. Kun huudat avuksi Jeesuksen nimeä, tulet pelastumaan. Kun pyydät häntä johdattamaan sinua, hän kulkee jo edelläsi. Kun kiität kasteen ihmeellisestä lahjasta, elät sitä lahjaa jo todeksi. Kun polvistut ehtoollispöytään ottamaan vastaan Kristuksen ruumiin ja veren, tulet hänestä osalliseksi. Kun rukoilet Herraa, hän on jo kuullut sinua. Kun kutsut  häntä, on asiasi jo vireillä. Kun taivutat pääsi hänen siunaukseensa, olet siunattu. Kun odotat taivasta, tulet näkemään sen. Yksikään lupaus ei jää toteutumatta, ei edes pienin."

"Niinpä minä sanon teille: Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niinte löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan," Luuk. 11:9.

Tänä aamuna, 20.10.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: