keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Jeesus antaa ilon!

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus antaa ilon! Kun seurustelen aamulla pienen lapsenlapsenlapseni kanssa hänen "jumppakuvansa" äärellä, sydän täyttyy ilolla! Jos en kauan hänen elämäänsä saa enää seurata, tiedän, että Isä pitää hänestä huolen! Uusi rikas elämä. Mummille niin rakas lapsi!

Juha Vähäsarja tuo tähän aamuun Psalmin 36:9-10: "Sinä ruokit heidät talosi runsain antimin ja annat heidän juoda ilosi virrasta. Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon."

"Herran talon runsaisiin antimiin kuuluvat ajallinen hyvinvointi, koti terveys, hyvä puoliso, toimeentulo, lapset, työ ja kaikenlainen ajateltavissa oleva hyvä. Jokainen hyvä lahja tulee rikkauksien Isältä.
Mutta Jumalan talon antimiin kuuluvat myös hengelliset ahdistukset, kiusaukset, kärsiminen Jeesuksen nimen tähden, vainot, jopa miekka. Myös nämä saattavat tulla niiden osaksi, jotka seuraavat Jeesusta ja tahtovat elää hänen ominaan. Jotkut katsotaan arvollisiksi kärsimään Kristuksen nimen tähden.
Kaikissa näissä erilaisissa elämäntilanteissa saamme Jeesuksen omina juoda ilon virrasta. Ilo kun ei ole sidoksissa ulkoiseen elämäntilanteeseen., eikä aina edes sisäiseen rauhaan. Jeesuksen valosta me saamme valon omaan pimeyteemmekin."

Tänä aamuna, 5.10.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: